SRPSKI PREDSTAVNIK ISPISUJE ISTORIJU U BLAUGRANI? Crveno-beli su podigli samopouzdanje!

M.M.

10. 11. 2023. u 16:31 >> 16:31

KOŠARKAŠI Crvne zvezde će u sedmom kolu Evrolige gostovati Barseloni.

СРПСКИ ПРЕДСТАВНИК ИСПИСУЈЕ ИСТОРИЈУ У БЛАУГРАНИ? Црвено-бели су подигли самопоуздање!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli su prošle nedelje protiv Bajern Minhena odigrali jedan ne toliko kvalitetan meč, međutim, na kraju su ipak pronašli formu i slavili rezultatom 74:68.

Miloš Teodosić je protiv "bavaraca" prikazao najbolju partiju u ovoj sezoni, na terenu je "plesao" kao u najboljim danima, a na kraju meča je imao učinak od 16 poena i 11 asistencija. Pratili su ga Luka Mitrović i Šabaz Nejpir koji su imali po 11 pogodaka.

Treba istaći i Jaga dos Santosa koji je trojkom u završnici bacio protivnika u nokdaun. Brazilac je utakmicu završio sa 8 poena. Reket su kontrolisali Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis koji su kombinovano imali 13 skokova.

Nakon pobede nad Bajernom izabranici Janisa Sferopulosa su ostvarili trijumf i u regionalnom šampionatu, savladali su Budućnosti rezultatom 95:86. U okršaju sa Podgoričanima najviše su se istakli Majk Tobi i Nemanja Nedović koji su imali 23, odsnosno 16 poena. Tridesetdvogodišnjak iz Nove Varoši se vratio na parket i to će svakako rasteretiti bekovsku liniju.

U Blaugrani nećemo videti Adama Hangu, Branka Lazića i Simonovića koji nisu ni otputovali u Španiju.

Sa druge strane Katalonci igraju sjajno na evrosceni, puleni Rodžera Grimaua su jedini poraz pretrpeli od Real Madrida u petom kolu. Nikolas Laprovitola još uvek nije zaigrao ali nije isključeno da ćemo ga večeras videti na parketu.

Španski velikan je izuzetno snažan u reketu, Jan Veseli i Vili Ernangomez predstavljaju veliku pretnju svakom protivniku.

U prošlom kolu Barsa je savladala Panatinaikos na svom terenu, a konačan rezultat glasio je 80:72. Najefikasniji u tom duelu bio je Džabari Parker koji je meč završio sa 17 pogodaka.

Podatak koji moramo istaći je da Crvena zvezda nikada nije slavila na gostovanju trofejnom španskom klubu, a i da sam skor u novijoj istoriji ne ide naruku našem predstavniku. Na prethodnih 16 mečeva crveno-beli su upisali samo dve pobede i to poslednju još u sezoni 2017/2018.

Naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: -160,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave