DERBI NA STARTU SEZONE: "El Klasiko" sa nekim novim imenima!

M.M.

16. 09. 2023. u 09:30

U polufunalu Superkupa Španije gledaćemo okršaj Barselone i Real Madrida.

ДЕРБИ НА СТАРТУ СЕЗОНЕ: Ел Класико са неким новим именима!

Foto Profimedia

Šarunasa Jasikevičijusa ove sezone nećemo gledati na klupi Katalonaca a mesto šefa stručnog štaba preuzeo je Rodžer Grimau. Nikola Mirotić je takođe napustio klub i sada će španski stručnjak morati da napravi novi sistem i stvori neku novu hemiju.

Vili Ernangomez je pojačao tim i on će u paru sa Janom Veselim činiti centarski tandem. U klub je takođe stigao nekadašnji drugi pik na draftu Džabari Parker koji poseduje veliki kvalitet. Parker je početkom 2022. godine ostao bez ugovora u NBA ligi i od tada nije igrao zvanične mečeve.

Sa druge strane "kraljevi" su zadržali kostur ekipe a sastav je pojačao Fakundo Kampaco koji je prošle godine nastupao za Crvenu zvezdu. Ćus Mateo je hteo igrača koji već poznaje sistem a Argentinac je po svemu sudeći idealno rešenje.

Očekuje nas spektakl na početu sezone a naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +164,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)