BUBLIK IGRA FENOMENALNO: Može li ga bivši ruski broj jedan zaustaviti?

V.M.

09. 07. 2023. u 11:59

U prvom meču današnjg programa ''Centralnog terena'' gledaćemo obračun Aleksanda Bublika i Andreja Rubljova.

БУБЛИК ИГРА ФЕНОМЕНАЛНО: Може ли га бивши руски број један зауставити?

FOTO: EPA

Aleksandar Bublik nastavlja svoj impresivan učinak na travi ove sezone. Igra odlično i ima priliku da po prvi put nastupi u drugoj nedelji na Vimbldonu, motivacija koja je uvek problem ne bi trebala da manjka jer se radi o najprestižnijem turniru na turu. Uprkos tome što se susreo sa neugodnim protivnicima kao što su Mekenzi Mekdonald, Džefri Džon Volf i Maksimilijan Marterer, on je izgubio samo jedan set u uvodna tri kola i u velikom je naletu .

Kazahstanac je pre dolaska na Vimbldon osvojio svoju drugu titulu u karijeru kada je trijumfovao u Haleu, a nakon toga je odlučio da se povuče sa turnira na Majorci. Potonje se pokazalo korisnim, jer je doprinelo da 26-godišnjak postigne svoj najbolji učinak na slemovima, ranije se nikada nije plasirao u osminu finala na ovom nivou.

Sa druge strane će stajati čovek kojeg je upravo porazio u finalu Halea, Aleksandar Rubljov. Rus je odigrao dosta solidno u prva tri kola, prvo je porazio Pursela sa 3:0, a nakon toga je sa po 3:1 bio bolji od zemljaka Karaceva i uvek neugodnog Gofana. 

Nakon što je  u periodu od 2015. do 2019. uvek rano ispadao sa Vimbldona, Rubljov je 2021. godine imao svoj najbolji učinak kada je dogurao do osmine finala kada ga je porazio Fučovič i bivši ruski broj jedan je oran da ovoga puta ode barem korak dalje.

U već pomenutom meču u Haleu, Bublik je slavio sa 2:1 (6:3, 3:6, 6.3), a mi verujemo da će i danas oba teniseera osvojiti barem po set.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: ukupno setova 4-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!