''ORLOVI'' NA TEŠKOM ZADATKU: Japan igra u najjačem sastavu pred svojim navijačima

V.M.

09. 06. 2023. u 10:56 >> 10:56

U okviru odbojkaške Lige nacija naša reprezentacija će u Nagoji ukrstiti koplja sa domaćim Japanom.

ОРЛОВИ НА ТЕШКОМ ЗАДАТКУ: Јапан игра у најјачем саставу пред својим навијачима

Foto: N.Paraušić

Domaća selekcija je na turnir došla u punom sastavu koji predvodi jedan od najboljih odbojkaša sveta ove sezone Juki Išakava, a tu su još i uzdanice poput Nišide i Takahašija. ''Samuraji'' su dominantno odigrali u prvom kolu kada su bez većih problema savladali Iran sa 3:0 (25:16, 25:22, 25:19) i orni su da upišu novu pobedu.

Dodatni vetar u leđima izabranika Filipa Blena predstavlja činjenica da je ova faza u Nagoji, tako da će imati podršku svojih navijača.

<

Sa druge strane, nakon poraza u prvom kolu od Slovenaca (1:3), naša reprezentacija je juče trijumfovala protiv Kine sa 3:0. U redovima ''orlova'' najviše se istakao kapiten Dražen Luburić sa 21 poenom, a pratio ga je Kujundžić koji je brojao do 17.

Selektor Igor Kolaković je bio zadovoljan pobedom, nahvalio je svoje igrače i istakao je da Srbiju očekuje jako težak meč protiv Japana koji je u najjačem sastavu i u poslednjih nekoliko godina se nalazi u samom vrhu svetske odbojke.

Verujemo da je naša selekcija umorna nakon jučerašnjeg duela i da će Japanci to iskoristiti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: hendikep 1 (-1,5) (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

DOK SMO MI PEVALI HEJ SLOVENI, ONI SU... Predrag Mijatović objasnio zašto su Hrvati posle raspada SFRJ bili bolji od Srbije u fudbalu

"DOK SMO MI PEVALI 'HEJ SLOVENI', ONI SU..." Predrag Mijatović objasnio zašto su Hrvati posle raspada SFRJ bili bolji od Srbije u fudbalu

PREDRAG Mijatović je jedan od najboljih fudbalera koji su nosili dres naše reprezentacije, a to "naše" se menjalo - od SFRJ, preko SR Jugoslavije, do Srbije i Crne Gore. A upravo on je danas zanimljiv hrvatskoj javnosti jer je pojasnio zašto su tamošnji "vatreni", posle raspada nekadašnje "velike države južnih slovena" bili uspešniji od Srba (i Crnogoraca) u fudbalu.

27. 09. 2023. u 19:57

Komentari (0)

MAŠA OTKRILA SVE! Šarapova o tome kako je otišla na večeru sa Novakom Đokovićem