SRBIN NEMA MILOSTI PREMA PROTIVNICIMA! Šampion je upalio sve motore

M.M.

14. 12. 2022. u 16:14 >> 16:14

ANADOLU Efes će u 13. kolu Evrolige ugostiti Baskoniju.

СРБИН НЕМА МИЛОСТИ ПРЕМА ПРОТИВНИЦИМА! Шампион је упалио све моторе

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Izabranici Ergina Atamana su uspeli da prekinu seriju od dva poraza. U poslednjem kolu najelitnijeg evropskog takmičenja su savladali Žalgiris, da bi dva dana kasnije bili bolji i od Bešiktaša u okviru domaćeg šampionata.

Aktuelni šampion starog kontinenta za sada ima sedam pobeda i pet poraza. Na domaćem terenu su dva puta "razočarali" navijače. Fenerbahče i Bajern Minhen su ekipe preko kojih nisu mogli.

Vil Klajburn je stigao u klub početkom sezone, ali to nije narušilo hemiju u ekipi, štaviše, njegov dolazak je rasteretio Vasilija Micića.

Amerikanac je prvi strelac tima sa 20,4 pogodaka u proseku, dok je Srbin odmah iza njega sa 18,3.

Turski predstavnik na evrosceni deluje neustrašivo, vezali su pet pobeda, a poslednji poraz su doživeli od Real Madrida u Španiji.

Danas na megdan dolazi tim koji je za mnoge veliko iznenađenje. Delovalo je na početku sezone da Đoan Penjaroja nema sastav koji se može nositi sa velikanima, međutim, ono što su momci iz Vitorije prikazali na terenu govori skroz suprotno.

Baskonija ima identičan skor kao i njihov današnji rival. Prošle nedelje su u "Fernando Buesa" areni "počistili" sa terena minhenski Bajern rezultatom 78-53.

Prva napadačka opcija je Markus Hauard koji u proseku ubacuje gotovo 15 poena, dok je odmah iza njega Dariju Tompson sa 12.

Povratnik u klub Pjer Henri je prvi asistent sa 5,8 dodavanja po utakmici.

Domaćin je favorit u ovom duelu, ali ono što krasi oba rivala je ta ofanzivana igra. Naša procena je da će granica poena u prvom poluvremenu biti prebačena.

NAŠ TIP: +82,5 (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu