IMA LI TEO ODGOVOR? Prva meč lopta za "manekene"

M.M.

16. 06. 2022. u 08:49

KOŠARKAŠI Virtusa ugostiće milansku Olimpiju u petoj utakmici finala italijanskog šampionata.

ИМА ЛИ ТЕО ОДГОВОР? Прва меч лопта за манекене

FOTO: AP

Izabranici Serđa Skariola su pre dva dana trijumfovali na svom parketu rezultatom 77-62 i tako došli na samo korak od trofeja.

Ševon Šilds igra sjajno u čitavoj seriji i ukoliko se igrači Olimpije budu popeli na pobedničko postolje, nema sumnje da će on poneti trofej namenjen najkorisnijem igraču finala.

U Virtusu nešto očigledno ne štima, nakon osvojenog Evrokupa i obezbeđene vize za Evroligu, došlo je do pada u igri.

Glavni igrači nisu na svom nivou, tu pre svega mislimo na Miloša Teodosića i Marka Belinelija, pa i na Danijela Haketa koji je tu doveden da rastereti pomenutu dvojicu.

Foto: Profimedia

Teo i kompanija su katastrofalni u šutu iza linije 6,75, procentualno su na svega 28%, što je jako loše ako uzmemo u obzir koliko su napadački potentna ekipa.

"Grad mode" čeka da po 29. put u klupskoj istoriji otvori pobednički šampanjac, dok se recimo na ulicama Bolonje 16 puta pravila žurka u tu čast.

Danas se serija seli u "Segafredo" arenu i to će biti velika prednost za domaćina, međutim, ukoliko ne promene nešto u igri, teško da će navijači dočekati još jedan meč u ovoj sezoni.

Pretrpljeni brejk na samom startu ih je skupo koštao, i sada je ispred njih "nemoguća misija", Etore Mesina je sjajno pripremio ekipu za završnicu sezone i biće jako teško zaustaviti njihov nalet.

Naša procena je da će nekada popularni "Kinder" smoći snage i da će produžiti ovo finale barem za jednu utakmicu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)