FENER JE NAPRAVIO VELIKU ''GLUPOST'': Tadić i družina dozvolili sebi ono što nisu smeli

V.M.

27. 04. 2024. u 11:32

NAKON razočaravajućeg remija sa Sivasporom proteklog ponedeljka, fudbaleri Fenerbahčea će od 18 časova u gradskom derbiju dočekati Bešiktaš na ''Šukru Saračoglu'' (18:00).

ФЕНЕР ЈЕ НАПРАВИО ВЕЛИКУ ГЛУПОСТ: Тадић и дружина дозволили себи оно што нису смели

FOTO: Profimedia

Ono što nije smeo sebi da dozvoli, Fener je dozvolio početkom nedelje. Gostovao je Sivasportu u prvenstvenoj utakmici i odigrao je nerešeno (2:2). Vodio je sa 2:1 u završnici meča, ali je napravio jedanaesterac koji je pretvoren u pogodak i na dosta naivan način ispustio čitav plen, a da stvar bude još gora na taj način je omogućio Galati da mu pobegne na +4. Ta prednost je juče povećana posle trijumfa branioca titule nad Adanom (3:0) i sada ona iznosi sedam bodova.

Do kraja prvenstva je ostao da se odigra još jedan ''Interkontinentalni derbi'', ali i da na njemu slave Tadić i družina to im neće biti dovoljno već moraju da se nadaju ''kiksu'' lidera na još nekom meču, a to će se ako pogledamo formu veoma teško desiti.

Fener je ove sezone ispao u uvodnim fazama kupa, a uz to je poslao omladince na teren u finalu Superkupa nezadovoljan odlukom saveza kada se igra meč i napustio teren, tako da postoji velika verovatnoća da će skupoceni tim u koji je dosta novac uloženo preko leta ostati bez i jednog trofeja ove sezone.

Sa druge strane, njegov gradski rival Bešiktaš ima veoma turbulentnu kampanju, kuburi sa rezultatima i čak pet puta je smenjivao trenera što dovoljno govori o haosu u redovima ''crno-belih''.

U završnici sezone vodiće ih Topraktepe kojem je ovo drugi mandat ove sezone, a na dve utakmice od kada je zamenio Fernanda Santoša njegov tim je upisao po pobedu i remi (oba meča sa Ankaragudžuom).

Turski velikan ovo kolo dočekuje na četvrtom mestu na tabeli i u završnici sezone će mu cilj biti da osigra igranje u Evropi iduće godine, što neće biti lak zadatak jer mu za vratom dišu Bašakšehir i Rize kojima beži dva, odnsno tri boda.

Na poslednjem međusobnom duelu ovih gradskih rivala Fener je slavio sa 3:1, a mi očekujemo da Tadić i družina to ponovo učine pred svojim navijačima na ''Šukru Saračoglu'' stadionu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)