GOLEADA U NAJAVI: Mreže se redovno tresu kada igra Paderborn

V.M.

19. 04. 2024. u 10:00

TRIDESETO kolo Cvajte će otvoriti Nirnberg i Paderborn koji se sastaju na ''Maks Morlok stadionu'' (18:30).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Мреже се редовно тресу када игра Падерборн

Foto: Profimedia

Kao što je redovno slučaj od kada je ispao iz Bundeslige pre pet godina, Nirnberg nije ni blizu borbe za povratak u elitu i većinu kampanje provodi na sredini tabele.

U poslednje vreme je ozbiljno opao u formi, osvojio je samo jedan bod na poslednje četiri utakmice i sada je 11. na tabeli, mada i dalje ima dosta komfornih plus šest u odnosu na Hanzu koja se nalazi na 16. mestu koje vodi u baraž za opstanak u Cvajti.

Za vreme te serije slabih rezultata, osmostruki prvak Nemačke je primao bar po dva gola na svakoj utakmici, a nasrpam toga je samo tri puta zatresao mrežu svog rivala i to sve na jednoj utakmici, remiju sa Hertom (3:3).

Glavni problem Nirnberga su nastupi kod kuće, na 14 mečeva pred svojim navijačima sakupio je samo 19 bodova i statistički gledano je jedan od najgorih domaćina u Cvajti.

U ništa boljem ritmu nije ni Paderborn koji ne zna za pobedu još od 23. februara i na proteklih šest mečeva odigrao je tri remija i doživeo isto toliko poraza.

Ono što je karakteristično za goste je to da igraju na golove i igra GG&3+ je bila prolazna na njihovih poslednjih pet utakmica.

Paderborn je trenutno deveti na tabeli sa 40 sakupljenih bodova i nema za šta da se bori u završnici prvenstva jer beži devet bodova Hanzi, dok zaostaje u odnosu na trećeplasiranu Fortunu čak 12 poena.

U prvom delu sezone Nirnberg je savladao Paderborn sa 3:1, a mi očekujemo da i danas bude golova na ''Maks Morlok stadionu''.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)