ZICER ZA AL NASR: Nema ko se nije naplatio kod fenjeraša

V.M.

28. 03. 2024. u 09:03

U okviru 17. kola prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata fudbaleri Al Nasr Dubaija će ugostiti poslednjeplasiranu Hatu (19:00).

ЗИЦЕР ЗА АЛ НАСР: Нема ко се није наплатио код фењераша

Foto Profimedia

Domaćin je imao solidan prvi deo sezone, a posebno je dobro igrao u njegovoj završnici. Na poslednjih pet utakmica osvojio je deset bodova i tako u dobrom ritmu dočekao reprezentativnu pauzu na šestom mestu sa 22 poena na svom saldu.

Odlično su izgledali kod kuće na minula tri duela i pred svojim navijačima su upisali uzastopne pobede nad Al Džazirom i Bani Jasom, a zatim su remizirali sa Al Šardžom.

Alfred Šreder se nada da pauza nije usporila njegove izabranike kojima raspored ide na ruku, jer ih je danas spojio sa najgorom ekipom prvenstva, Hatom.

Gosti igraju katastrofalno od samog starta sezone, upisali su samo jednu pobedu na 16 utakmica, pa i ne čudi što su zacementirani za dno tabele.

Pored toga što ima naslabiji napad u ligi (12 datih golova), Hata ima jednu od najgorih odbrana sa čak 37 primljenih golova i jedino je Emirejts više puta vadio loptu iz svoje mreže (38).

U prvom delu sezone Al Nasr je savladao današnjeg rivala sa 3:0, a mi očekujemo da će to uraditi i pred svojim navijačima na ''Al Akutm stadionu''.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!