''JELENI'' ČUVAJU PRVO MESTO: Domaćin igra sjajno pred svojim navijačima u poslednje vreme

V.M.

05. 03. 2024. u 12:05

U zaostaloj utakmici 21. kola engleske Lige dva, Mensfild će na ''Van kol stadionu'' dočekati ekipu MK Donsa (20:45).

ЈЕЛЕНИ ЧУВАЈУ ПРВО МЕСТО: Домаћин игра сјајно пред својим навијачима у последње време

Foto: Profimedia

Februar mesec bio je bajkovit za fudbalere Mensfilda koji su u njemu na pet odigranih mečeva upisali četiri pobede, a u istom ritmu započeli su i mart jer su pre par dana savladali Njuport sa 1:0.

Zahvaljujući tim sjajnim igrama preuzeli su prvo mesto na tabeli i sada su na tronu sa 66 osvojenih poena, tri više od najbližih pratioca Stokporta i Reksama.

Ono što je još bitnije je da beže pet bodova četvrtoplasiranom Kruu, tako da se nalaze u odličnoj poziciji da obezbede direktan plasman u viši rang.

Glavna odlika ''jelena'' u poslednje vreme su sjajne igre kod kuće, vezali su tri trijumfa pred svojim navijačima i orni su da ostvare i četvrti.

To neće biti lak zadatak jer im na noge dolazi jedna od neugodnijih ekipa u Ligi dva, MK Dons.

Gosti poseduju izuzetan kvalitet, ali konstatnost igre im nije na visokom nivou što se i vidi na poslednjih pet utakmica na kojima su ostvarili dve pobede uz isto toliko poraza i remi.

Trenutno su peti na tabeli sa 58 poena, tako da i njih trijumf ukljujuče u borbu da direktnu promociju, što dodatno daje na značaju večerašnjem duelu.

U prvom delu sezone Donsi su savladali Mensfild sa 1:0, a danas očekujemo utakmicu sa više golova jer je domaćin na poslednja dva meča pred svojim navijačima postigao 14 golova!

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove