"STARA DAMA" HVATA PRIKLJUČAK: Holštajn bolje igra u gostima nego kod kuće

O. M.

01. 03. 2024. u 11:01

HERTA dočekuje ekipu Holštajn Kila u 24. kolu nemačke druge lige, popularne Cvajte. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na "Olimpijskom stadionu".

СТАРА ДАМА ХВАТА ПРИКЉУЧАК: Холштајн боље игра у гостима него код куће

FOTO: Profimedia

Herta je trenutno osma na tabeli sa 33 boda, devet manje od drugoplasiranog Kila i 15 manje od prvoplasiranog Sankt Paulija. Vezali su tri utakmcie bez poraza, što je vidan napredak u odnosu na period od kraja zimske pauze do početka februara kada nisu imali nijednu pobedu.

Kod kuće su uspešniji nego na strani, za razliku od današnjeg rivala koji bolje igra u gostima.

U svom poslednjem takmičarskom meču remizirali su 1:1 protiv Braunšvajga. gubili su do 53. minuta kada su stigli do poreavnanja, a u poslednjih 15 minuta nisu iskoristili igrača više na terenu.

Holštajn Kil na gostujućim utakmicama ima impresivan skor od sedam pobeda, dva remija i dva poraza i sa 23 boda je ubedljivo najuspešniji gost. U svojoj poslednjoj takmičarskoj utakmici, izgubili su od lidera Senkt paulija sa 4:3. Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica u kojoj su "gusari" već posle pola časa igre vodili sa 3:0. pokušali su domaći da se vratre u igru, ali su do kraja uspeli samo da ublaže poraz.

Herta je pobedila kao gost u prvom delu sezone sa 3:2, dok prethodni duel ovih ekipa datira iz 2002. godine kada je Kil pobedio sa 2:1 u Kupu.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)