''SRPSKI'' TORINO ŽELI U EVROPU: ''Bikovi'' ne znaju za poraz u 2024. godini!

V.M.

22. 02. 2024. u 07:50

U zaostaloj utakmici 21. kola Serije A izabranici Ivana Jurića će na ''Olimpijskom stadionu'' u Torinu dočekati Lacio (21:00).

СРПСКИ ТОРИНО ЖЕЛИ У ЕВРОПУ: Бикови не знају за пораз у 2024. години!

FOTO: Tanjug/AP

Pored Atalante i Intera, Torino je jedina neporažena ekipa u 2024. godini u Seriji A. Na šest utakmica ostvarili su tri pobede uz isto toliko remija i rapidno se uspinju na tabeli.

Proteklog vikenda pogocima Belanove i razigranog Zapate upisali su nova tri boda protiv Lećea (2:0) i sada su deseti, sa samo dva poena zaostatka u odnosu na sedmoplasiranu Fiorentinu i ako nastave ovako dobro da igraju boriće se za plasman u Evropu u završnici sezone.

Dve glavne odlike ''bikova'' su odlične igre kod kuće i čvrsta odbrana. 

Za vreme pomenutog niza na šest utakmica su primili samo dva gola, dok su od starta sezone pred svojim navijačima doživeli samo jedan poraz i to od neprikosnovenog Intera.

Bitni šrafovi u četi Ivana Jurića su srpski reprezentativci Vana Milinković Savić i Ivan Ilić, zacementirani su u startnoj postavi Torino i hrvatski stručnjak će se sigurno osloniti na njih u ovom veoma bitnoj utakmici.

Sa druge strane, nakon istorijske pobede nad Bajernom u osmini finala Lige šampiona (1:0), fudbaleri Bolonje su ''spustili'' Lacio na zemlju pobedivši ih u sred Rima sa 2:1.

''Nebeskoplavi'' su izgubili konstantost koja ih je krasila krajem decembra i početkom januara, na poslednjih pet ligaških utakmica osvojili su sedam bodova, pa i ne čudi što su pali na osmo mesto na tabeli.

Ovaj deo sezone može se ispostaviti kao ključan za četu Maurucija Sarija, jer nakon večerašnjeg duela igraju sa Fiorentinom, Milanom i Bajernom.

Što se tiče izostanaka domaćini će biti bez Bonđorna, Shursa, Rodrigeza i Kabića, dok će kod gostiju meč propustiti Matija Zakanji i Nikolo Rovela.

Istorijat međusobnih duela kaže da nas očekuje veoma zanimljiv meč na ''Olimpijskom stadionu'' u Torinu jer su ovi timovi potpuno izjednačeni na poslednjih pet obračuna obe ekipe su upisale po pobedu, a uz to je viđeno čak tri remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)