"VUKOVI" SE NE PLAŠE "CRVENIH ĐAVOLA": Domaćin je u mnogo boljoj formi od gostiju u čijoj svlačionici je sve više nemira

O. M.

01. 02. 2024. u 15:49 >> 15:49

MANČESTER junajted gostuje Vulverhemptonu u 22. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na stadionu "Molinju" od 21 čas i 15 minuta.

ВУКОВИ СЕ НЕ ПЛАШЕ ЦРВЕНИХ ЂАВОЛА: Домаћин је у много бољој форми од гостију у чијој свлачионици је све више немира

Foto Profimedia

Mančester junajted je tokom vikenda pobedio Njuport Kaunti sa 4:2 u Ef-Ej kupu i plasirao se u narednu rundu. Ta pobeda nije bila nimalo lako i još jednom se potvrdilo da su Velšani tvrd orah i protiv najjačih ekipa- pre nekoliko godina još su više namučili Mančester siti, a izbacivali su Totenhem, Lester, Midlsbro...

Jeste Junajted rano poveo sa 2:0 - već u 13. minutu - ali je Njuport do početka drugog poluvremena izjednačio. novu prednost "crvenim đavolima" doneo je u 69. minutu Entoni koji je proslavom tog gola izazvao negativne reakcije celokupne ostrvske javnosti. igrač plaćen gotovo sto miliona evra postigne svoj prvi gol u sezoni na njenoj polovini i to protiv četvrtoligaša a onda proslavom provocira domaće navijače - zaista skandalozno ponašanje. 

Međutim, u Premijer ligi forma Mančester junajteda je daleko od sjajne. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica i dve pobede u poslednjih osam. Od početka decembra samo pet ekipa osvojilo je manje bodova od njih.

U tom periodu pobedili su samo Aston vilu i Čelsi, a samo u jednoj nisu primili gol, dok u čak četiri navrata nisu postigli gol.

Njihov napad je bio problem tokom cele sezone, ali su postigli šest golova u poslednje tri utakmice. Pre toga su postigli šest golova u sedam utakmica.

Mančester junajted igra mnogo bolje protiv ekipa iz druge polovine tabele i pobedio je u osam od svojih 11 utakmica protiv slabijih timova.

Nakon što su pobedili Vest bromvič albion u Ef-Ej kupu, Vulvsi su produžili niz bez poraza na sedam utakmica u svim takmičenjima. Oni su četiri utakmice bez poraza u Premijer ligi i izgubili su jednu od poslednjih deset utakmicau svim takmičenjima.

Nalaze se na odličnom jedanaestom mestu na tabeli, samo tri boda zaostatka za današnjim rivalom Mančester junajtedom, tako da ako ih pobede biće bodovno izjednačeni. Ako pobede tri razlike preskočiće ih na osnovu bolje gol-razlike.

Volvsi imaju težak rapsored narednih nekoliko nedelja. U naredna četiri kola igraće protiv Mančester junajteda, Čelsija i Totenhema. Protiv timova iz prvih 10 ove sezone, završili su svaku utakmicu kod kuće u igri "GG&3+". 

Na gol Mančester junajteda vraća se prvi golman Andre Onana posle ispadanja Kameruna sa Afričkog kupa nacija, što znači da će se mladi Turčin Altaj Bajindir koji je čuvao  mrežu protiv Njuporta preseliti na klupu. Ispao je i Maroko, ali se Sofijan Amrabat još nije javio Eriku ten Hagu. Izvesno je da u timu neće biti ni Markusa Rašforda koga prema poslednjim informacijama iz kluba čeka kazna zbog lažiranja povrede.

Vulvsi će biti bez Hvanga Hi-čana koji je sa Južnom Korejom na Azijskom kupu, odnosno Bubakara Traorea koji je sa reprezentacijom Malija na AFKON-u.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave