TEŠKA VREMENA ZA SEVILJU: Španski velikan spas sezone traži u kupu

V.M.

16. 01. 2024. u 10:28

U osmini finala Kupa kralja fudbaleri Hetafea će dočekati Sevilju (20.00).

ТЕШКА ВРЕМЕНА ЗА СЕВИЉУ: Шпански великан спас сезоне тражи у купу

Foto: Profimedia

Kao i prošle sezone, rohiblankosi ponovo igraju slabo u domaćem prvenstvu i nakon 20 odigranih kola nalaze se nadomak zone ispadanja na 17. mestu sa samo jednim poenom prednosti u odnosu na Kadiz koji je prvi tim ispod crte.

Kako je već ispala iz Lige šampiona i neće nastupati na proleće u Evropi, Sevilja spas sezone može pronaći u Kupu kralja koji joj je jedina šansa za trofej.

U dosadašnjem toku turnira četa Kike Sančez Floresa je savladala Kintanar, Astorgu i Ferol.

Ipak, ovaj meč ne dočekuje u dobrom ritmu jer je doživela tri uzastopna poraza u La ligi, a poslednji u nizu proteklog petka naneo joj je Alaves (2:3).

Sa druge strane, Hetafe igra dosta dobro od samog starta kampanje i polusezonu je dočekao u gornjem domu tabele sa 26 osvojenih bodova.

Za razliku od nekih prethodnih godina igraju utakmice sa dosta pogodaka, a o tome najbolji svedoči njihova gol-razlika u prvenstvu (25:24).

Što se tiče samog kupa, napadačku silinu su pokazali na prvom meču protiv Tardijentea (12:0), a nakon toga su bili bolji od Acenetea i Espanjola.

Sadašnji trener Sevilje Kike Sančez Flores je dugo vodio Hetafe, dobro poznaje ekipu i zbog toga verujemo da će spremiti dobru taktiku koja će pogurati rohiblankose u narednu fazu.

NAŠ TIP: prolazi dalje 2 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU