"LAVOVI MESOPOTAMIJE" U STRAŠNOJ FORMI: Već su pobedili Indoneziju u kvalifikacijama za Mundijal

O. M.

15. 01. 2024. u 12:06

INDONEZIJA dočekuje Irak u drugoj utakmici prvog kola grupe D na Azijskom kupu. Utakmica se igra od 15 časova i 30 minuta.

ЛАВОВИ МЕСОПОТАМИЈЕ У СТРАШНОЈ ФОРМИ: Већ су победили Индонезију у квалификацијама за Мундијал

Foto: Profimedia

U prvoj utakmici ove grupe Japan je savladao Vijetnam sa 4:2.

"Crveno-beli" nisu učestvovali na završnim turnirima Azijskog kupa od 2007. godine, kada su bili jedan od domaćina. Ovo im je ukupno peto učešće, a pokušaće da prvi put prođu grupu.

Indonezija je u istoj grupi sa Irakom i u kvalifikacijama za naredni Mundijal, gde su se dve ekipe već sastale, a Irak je pobedio sa ubedljivih 5:1. Bila je to prva u nizu od pet utakmica Indonezije bez pobede.

Poslednji put slavili su u prvom krugu kvalifikacija za Mundijal, kada su dva puta za pet dana pobedili Brunej sa po 6:0.

S druge strane, "lavovi Mesopotamije" su u seriji od deset takmičarskih utakmica bez poraza, mada su na Badnji dan izgubili prijateljsku od Južne Koreje, minimalnim rezultatom.

Iako su Itačani favoriti u ovom meču, trebalo bi da budu na oprezu jer Indonezija nikada nije izgubila svoj prvi meč na završnim turnirima Azijskog kupa. S druge strane, Irak nikada nije izgubio od Indonezije pa po toj logici najviše čemu izabranici korejskog stručnjaka Sin Te Jona mogu da se nadaju je nerešen ishod.

NAŠ PREDLOG: X2&2-4 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)