VBA SE "PRETPLATIO" NA MALI BROJ GOLOVA: Alderšot do treće runde stigao preko dva četvrtoligaša

O. M.

07. 01. 2024. u 12:22

VBA će se sastati sa Alderšotom u trečem kolu najstarijeg klupskog takmičenja na svetu.

ВБА СЕ ПРЕТПЛАТИО НА МАЛИ БРОЈ ГОЛОВА: Алдершот до треће рунде стигао преко два четвртолигаша

Foto: Profimedia

Iako "bagisi" u poslednje vreme igraju ispod svog renomea, razlika u kvalitetu je očigledna, pa je drugoligaš favorit u meču sa članom petog razreda engleskog fudbala.

Ali, FA kup ne bi bio to što jeste kada ne bi bio pun iznenađenja. VBA se takmičenju priključio u ovoj rundi, a Alderšot u prvom kolu. Do sada su "šotsi" eliminisali dva člana Lige dva, Svindon taun na prvoj prepreci i Stokport kaunti na drugoj.

Na gostovanju "crvendaćima" viđena je neverovatna utakmica koja je završena rezultatom 7:4 za goste. Alderšot je vodio sa 7:0 do 58. minuta kada je malo popustio a domaćini "zapeli" da bar delimično sačuvaju obraz.

Posle prve utakmice drugog kola činilo se da će Alderšot završiti učešće jer je Stokport izborio revanš na svom terenu odigravši 2:2. Ipak, "šotsi" su pred kraj postigli jedini gol na utakmici i tako izborili duel sa Albionom.

VBA je na poslednje četiri utakmice igrao 1:0. Dve je pobedio, a dve izgubio. NA 12 od poslednjih 15 utakmica došli su 0-2 gola i sa takvom igrom teško će izboriti plasman u Premijer ligu. Ostaje im nada da se bore za plej-of ali sve su prilike da će i ove kao i prethodnih nekoliko sezona ostati kratki za povratak u elitni razred engleskog fudbala.

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,65) 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 18:36

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja