NOVOGODIŠNJI TIKET! "Tip" predlaže i prvog dana 2024. godine

V.D.

01. 01. 2024. u 09:07

NAŠI tipsteri su vredni i prvog januara i za svoje čitaoce su spremili predlog tiketa

НОВОГОДИШЊИ ТИКЕТ! Тип предлаже и првог дана 2024. године

Foto: Profimedia

Na novogodišnjem tiketu se naravno nalaze parovi sa ostrva jer su po tradiciji Englezi najvredniji tokom praznika.  Prva tri predloga u popodnevnom terminu su nam iz Čempionšipa gde Sautempton koji se nalazi u fantastičnoj formi gostuje Noriču. Iako je na teškom gostovanju smatramo da "sveci" neće izgubiti danas.

Blekburn je vezao četiri poraza i smatramo da je probuđeni fenjeraš Roteram ipak dobar protivnik za povratak na pobedničke staze. 

Mnogo se očekivalo u Birmingemu od dolaska čuvenog Vejna Runija na klupu istoimenog tima. U oktobru je preuzeo ekipu koja je tada zauzimala šestu poziciju a trenutno se nalazi na 20. mestu. Iako je gostovanje Lidsu na "Eland roudu" jedno od najtežih u ligi odlučili smo se da "gađamo" X na poluvremenu ili na kraju a kvota je fantastična.

I kao poslednji par stiže nam premijerligaški predlog u večernjem terminu. Njukasl gostuje Liverpulu na "Enfildu". "Redsi" bi se eventualnom pobedom osamili na vrhu Premijer lige što je svakako najveći motiv da odigramo keca iako je kvota niža nego što smo očekivali.

Ponedeljak

16.00 Norič - Sautempton X2 (1,34)

16.00 Blekburn - Roteram 1 (1,53)

16.00 Lids - Birmingem IXvX (2,43)

21.00 Liverpul - Njukasl 1 (1,48)

Ukupna kvota: 7,37

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)