IPSVIČ I LESTER NAPADAJU REDINGOV REKORD: Derbi sezone Čempionšipa igra se na "Portman roudu"

O. M.

26. 12. 2023. u 14:01

BOKSING DEJ donosi derbi sezone u Čempionšipu jer se na "Portman roudu" od 20 časova i 45 minuta u Ipsviču sastaju domaće "traktordžije" i "lisice" iz Lestera.

ИПСВИЧ И ЛЕСТЕР НАПАДАЈУ РЕДИНГОВ РЕКОРД: Дерби сезоне Чемпионшипа игра се на Портман роуду

Foto: Profimedia

Ipsvič Taun je veliko iznenađenje ove sezone u Čempionšipu, koji s pravom slovi za najjaču drugu ligu na svetu.

Posle promocije iz Lige jedan prošle sezone, posle 23 kola "traktor bojsi" su na drugom mestu na tabeli i sa 52 boda zaostaju šest bodova za Lesterom, a imaju sedam bodova više od Lidsa i Sautemptona.

Koliko je Ipsvič dobar, iako nije lider na tabeli, govori podatak da je posle 23 kola osvojio više bodova nego što je u ovoj fazi takmičenja imao Reding kada je u sezoni 2005/06. osvojio rekordnih 106 poena.

Svaki tim sa ovim brojem bodova na polovini sezone ušao je u viši razred takmičenja.

Koliko god nečija sezona da je dobra, pre ili kasnije doći će do krize igre i/ili rezultata, a to je slučaj i sa Ipsvičom koji je prethodnog vikenda poražen od Lidsa ubedljivo sa 4:0, a to je bio drugi meč bez pobede pošto su prethodno sa Noričom odigrali 2:2.

Ipsvič je zajedno sa Lesterom najefikasniji tim Lige, ali prima nešto više golova od "lisica" i to je ona razlika koja ih drži na drugom mestu. Iako kod kuće uglavnom pobeđuju, većina tih utakmica dolazi "oba tima daju gol", a pošto im je današnji rival Lester, to je gotovo izvestan ishod i današnje utakmice.

Lester je imao manju krizu početkom novembra kada je vezao dva poraza, ali osim toga i nezasluženog poraza od Hala, "lisice" su bile na nivou za klasu iznad Čempionšipa.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvote 2,08)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)