DUEL PROŠLOGODIŠNJIH SUPERLIGAŠA: Giresun u slobodnom padu

O. M.

24. 12. 2023. u 11:49 >> 11:49

UMRANIJESPOR dočekuje Giresunspor u utakmici 17. kola Prve lige Turske. Meč je na programu od 14 časova na stadionu "Hekimbaši Šekir".

ДУЕЛ ПРОШЛОГОДИШЊИХ СУПЕРЛИГАША: Гиресун у слободном паду

FOTO: Profimedia

Domaćin je favorit u duelu ekipa koje su prošle godine kao kolateralna šteta ispali iz Superlige jer su zbog katastrofalnog zemljotresa Gacijantep i Hataj pošteđeni ispadanja.

Iako je u vreme ove odluke FS Turske Giresun bio "iznad crte" a Umranijespor poslednji i svakako na putu za niži rang, ove godine su se stvari okrenule pa je Giresun na "dobrom putu da drugu godinu za redom ispadne iz lige, dok je Umranije u sredini tabele sa otprilike istim šansama da se domogne plej-in za popunu Superlige i ispadne u treći razred.

Umranije je pre četiri dana osvojio važan bod protiv jednog od konkurenata Erzirima, a pobedu je ispustio u petom minutu nadoknade kada su domaći stigli do izjednačenja koje su mora se priznati zaslužili.

Giresun je u očajnoj formi sa pet vezanih poraza i samo jednom pobedom u poslednjih 16 utakmica.

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)