"GALEBOVI" SAMO JEDNOM "IZNEVERILI": Ova igra je "sigurica" na utakmicama Brajtona

O. M.

21. 12. 2023. u 11:21

KRISTAL PALAS i Brajton otvaraju 18. kolo engleske Premijer lige. Utakmica se igra na Selherst parku od 21 čas.

ГАЛЕБОВИ САМО ЈЕДНОМ ИЗНЕВЕРИЛИ: Ова игра је сигурица на утакмицама Брајтона

FOTO: AP/Tanjug

Palas je u prošlom kolu izvukao bod protiv šampiona Mančester sitija, što je rezučtat za divljenje sam po sebi, ali navijače će da zabrine podatak da je to bila šesta utakmica "orlova" bez pobede.

Palas je od septembra dobio samo jednu utakmicu i petnaesti je na tabeli sa 17 bodova. Samo četiri tima imaju manje pobeda od njih ove sezone. 

Četiri od poslednjih šest njihovih utakmica su došle u igri GG&3+.

Brajton igra veoma promenjivo ove sezone. Od septembra nisu uspeli da vežu dve pobede u Premijer ligi, što nije čudno jer su u poslednjih 11 utakmica uspeli da pobede samo dva puta.

"Galebovi" su deveti u ligi sa 26 bodova, osam zaostatka za vodećom četvorkom i sedam za petim mestom koje na kraju takođe može da donese plasman u Ligu šampiona u zavisnosti od toga koje dve Lige će dobiti dodatno mesto na osnovu rezultata u tekućoj sezoni evro-kupova.

Brajton je primio gol u svakoj ligaškoj utakmici ove sezone. Utakmica prošlog vikenda protiv Arsenala bila je prva u kojoj nisu uspeli da postignu gol, ali i dalje je na njihovim utakmicama najisplativije igrati "oba tima daju gol", jer se to desilo u 16 od 17 utakmica.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave