DOMAĆIN SANJA ISTORIJSKI PLASMAN NA SVETSKO: Izabranici Fernanda Batiste su neporaženi na poslednja tri duela

V.M.

16. 11. 2023. u 11:50

U petoj rundi južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Venecuela će dočekati Ekvador (23:00).

ДОМАЋИН САЊА ИСТОРИЈСКИ ПЛАСМАН НА СВЕТСКО: Изабраници Фернанда Батисте су непоражени на последња три дуела

Foto Profimedia

Otkako je poražena u prvoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo od Kolumbije (0:1), Venecuela je napravila impresivnu seriju od tri meča bez poraza (dve pobede uz nerešeno), uključujući zaslužan remi 1:1 sa Brazilom na poslednjoj međunarodnoj pauzi. 

Samo je vodeća Argentina sakupila više od sedam bodova posle četiri kola (12), a izabranici Fernanda Batiste su četvrti na tabeli i posle odličnog otvaranja kvalifikacija nadaju se da po prvi put u svojoj istoriji mogu do plasmana na Svetsko.

Dodatno samopouzdanje Venecueli daje činjenica da je izgubila samo jedan meč od poslednjih deset u svim takmičenjima, a ni podrška sa tribina na stadionu ''Monumental de Madurin'' neće izostati.

Ekvador ima identičan učinak kao i njegov večerašnji rival, ali ima tri poena manje jer su mu oni oduzeti zbog falsifikovanja dokumenata za Bajrona Kastilja u proteklom kvalifikacionom ciklusu.

Gosti su nastupali u Kataru gde im je malo falilo da prođu grupu, a sada imaju cilj da se plasiraju na peto Svetsko prvenstvo u 21. veku.

Ipak, ako žele to da učine ''trikolori'' moraju da poboljšaj svoj učinak na gostovanjima jer su na posledinjh 18 utakmica u kvalifikacijama ostvarili samo tri pobede uz isto toliko remija i čak 12 poraza.

Na poslednjih pet duela ovih reprezetnacija u Venecueli viđena su tri remija uz po pobedu na obe strane, a mi verujemo da će Ekvador večeras ostati neporažen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)