"ŠUMARI" ČETIRI UTAKMICE BEZ POBEDE: Luton samo gol-razlika deli od zone ispadanja

O. M.

21. 10. 2023. u 12:44

NOTINGEM FOREST dočekuje Luton taun u devetom kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na Siti graundu od 16 časova.

ШУМАРИ ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ БЕЗ ПОБЕДЕ: Лутон само гол-разлика дели од зоне испадања

Profimedia

"Šumari" su u naperijatnoj seriji od četiri utakmice bez pobede, a nema idealnijeg rivala da se taj niz prekine od "šeširdžija" iz Lutona koji su na startu povratničke sezone u elitnom razredu engleskog fudbala pokazali da je ovo takmičenje možda ipak prejako za njih.

Tri remija i jedan poraz u poslednja četiri kola ostavili su Notingem na 13. mestu sa samo devet bodova iz osam utakmica. Ova ekipa je imala priliku da zaradi više bodova, ali u poslednje vreme ima problema sa napadom. Doduše jedini poraz u poslednje četiri utakmice doživeli su od šampiona Engleske i Evrope Mančester sitija, dok su u poslednjem kolu po svim parametrima igre nadigrali Kristal palas, ali lopta nije htela u gol pa je meč završen najnepopularnijim rezultatom.

Njihova poslednja pobeda bila je na gostovanju protiv Čelsija kada je bilo 1:0, iako je sve osim rezultata na tom meču bilo na strani "plavaca".

Luton je ove sezone u Premijer ligu došao iz Čempionšipa, ali kakve igre prikazuje male su šanse da će se ostvariti ambicija da klub zadrži status.

U prošlom kolu dočekali su Totenhem na svom stadionu. Gosti su krajem prvog poluvremena ostali bez Iva Bisume zbog grubih startova, ali to nije pomoglo Lutonu da izbegne poraz.

Šeširdžije jesu iznad zone ispadanja, ali samo zahvaljujući gol-razlici. Nalaze se na 17. mestu i imaju samo jednu pobedu i jedan remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,69)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)