REAL LEČI RANE IZ GRADSKOG DERBIJA: Kanarinci osokoljeni prvom pobedom u Ligi

O. M.

27. 09. 2023. u 11:20

REAL MADRID dočekuje Las Palmas u sedmom kolu španske La lige. Utakmica se igra na stadionu "Santjago Bernabeu" od 19 časova.

РЕАЛ ЛЕЧИ РАНЕ ИЗ ГРАДСКОГ ДЕРБИЈА: Канаринци осокољени првом победом у Лиги

FOTO: EPA

"Blankosi" u meč ulaze posle poraza u gradskom derbiju od Atletika, dok je Las Palmas u prethodnoj rundi zabeležio prvi trijumf u sezoni, protiv Granade.

Realove šampionske ambicije malo su splasnule posle 1:3 na "Metropolitanu", rezultata koji je ekipu Karla Ančelotija koštao pada sa prve na treću poziciju na tabeli, dok je lider sada šampion Barselona.

Doduše, ekipa iz španske pokrajine Katalonije kiksnula je sinoć na gostovanju Majorki odigravši samo 2:2, ali Realu ni pobeda ne garantuje povratak na čelo tabele jer je ispred njega i hit sezone Đirona koja bi pobedom na gostovanju Viljarealu mogla da postane novi lider.

Pre pobede nad Granadom Las Palmas je vezao šest utakmica bez trijumfa, uključujući i remi sa četvrtoligašem Deportivo Atletiko Pasom u prijateljskoj utakmici.

Real i Las Palmas nisu igrali pet godina jer toliko dugo gosti sa Kanarskih ostrva nisu bili članovi La lige. Poslednja dva susreta u elitnom razredu španskog fudbala završena su pobedama Reala od po 3:0. Sezonu pre te, oba puta bilo je nerešeno, 3:3 i 2:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 2.00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)