ČITAOCI PREDLAŽU - IRFAN BAŠOVIĆ: Bogataši podigli Oldam

Novosti online

23. 09. 2023. u 12:10

Podgoričanin se svojim predlozima dokazao da je dobro upućen u fudbalska dešavanja u nižim ligama Engleske

ЧИТАОЦИ ПРЕДЛАЖУ - ИРФАН БАШОВИЋ: Богаташи подигли Олдам

Ilustracija

Subota:

16.00 GRIMZBI - KROULI 1 (kvota 1.90)

Grimzbi je prošle sezone u FA kupu bio pravi hit i ušao je u istoriju tog takmičenja kao prva ekipa koja je pobedila pet timova iz višeg ranga takmičenja od njihovog. Verujem da ovaj tim može da se bori za plej-of, ako je ove sezone liga jako kvalitetna. Vlasnici kriptovaluta Preston Džonson i Eben Smit vode klub Kroulija. Izdvojili su mala sredstva za pojačanja, uglavnom su to igrači iz nižih liga koji nisu na ovom nivou.

16.00 NjUPORT - BREDFORD 2 (kvota 3.20)

Njuport se prošle sezone borio za opstanak i u letnjem prelaznom roku je ostao bez dva najbolja igrača. Prijavili su minus od 1.2 miliona funti i imaju jedan od najnižih budžeta u ligi. Bredford je uspeo da zadrži trenera Marka Hjuza, najboljeg stručnjaka po oceni navijača u poslednjih 10 godina i defanzivnu liniju od prošle sezone, koja je primila najmanje golova u ligi, ne računajući klubove koji su izborili promociju. U napadu je zadržan najbolji strelac lige od prošle sezone Endi Kuk, a na sredini terena je doveden Aleks Patison, jedan od najboljih veznih igrača u ovoj ligi. Loši rezultati Bredforda na početku sezone desili su se što ovi igrači nisu mogli da igraju zbog povrede. Kuk bi u meču protiv Njuporta trebalo da se vrati na teren.

16.00 OLDAM - OKSFORD S. 1 (kvota 1.80)

Oldam je promenio trenera nakon loših rezultata na početku sezone. Klub su preuzeli bogati vlasnici i u tim doveli napadača Norvuda, koji je prošle sezone bio standardni igrač Barnslija. U odbrani je stigao Šon Hobson najbolji defanzivac lige od prošle sezone. Nakon promene trenera očekujem da Oldam krene uzlaznom putanjom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)