LAGAN POSAO ZA LEVSKI: Pirin će se ove godine teško spasiti ispadanja

O. M.

14. 09. 2023. u 10:01

LEVSKI Sofija dočekuje Pirin Blagoevgrad u odloženom meču šestog kola bugarske Prve lige. Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova i 30 minuta na stadionu Georgi Asparuhov u Sofiji.

ЛАГАН ПОСАО ЗА ЛЕВСКИ: Пирин ће се ове године тешко спасити испадања

Foto: Profimedia

Domaćin se pre ovog meča nalazi na osmom mestu na tabeli, sa dvanaest osvojenih bodova, deset manje od prvoplasirane Lokomotive Plovdiv, ali sa dve utakmice manje. U tih šest mečeva zabeležili su četiri pobede (Botev Plovdiv 1:3, Lokomotiva Sofija 6:0, Botev Vraca 1:0 i Hebar 1:0), uz dva poraza, od CSKA 1948 i Lokomotive Plovdiv.

Levski je došao korak bliže grupnoj fazi Konferencijske lige, s obzirom da je u prvom kolu eliminisao makedonski Škupi, izraelski Hapoel Ber Ševu i plasirao se u plej-of gde im je protivnik bio Ajntraht iz Frankfurta koji je ipak bio prejak.

Pirin je prošle sezone dobrim rezultatima u plej-autu obezbedio opstanak u Prvoj ligi, a s obzirom na dosadašnje rezultate, ove godine će teško uspeti da se sačuvaju.

Posle sedam odigranih mečeva, Pirin je na poslednjem mestu, sa samo jednim remijem i čak šest poraza. Gosti su u tom periodu postigli samo jedan gol i to u porazu od Beroe u prvom kolu, što znači da su prošli više od 540 minuta bez gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)