VULVSI NISU IMALI SREĆE NA STARTU: Karamele i ove sezone u borbi za opstanak

O. M.

26. 08. 2023. u 11:48

EVERTON dočekuje ekipu Vulverhemptona ove subote od 16 časova na Gudison parku. Ove dve ekipe počele su sezonu u Premijer ligi sa dva poraza i ovo im je prilika da osvoje prve bodove.

ВУЛВСИ НИСУ ИМАЛИ СРЕЋЕ НА СТАРТУ: Карамеле и ове сезоне у борби за опстанак

Foto: Profimedia

"Karamele" su se u prethodne dve sezone borile za opstanak, a ako se po jutru dan poznaje biće tako i sada. 

Izabranici Šona Dajča pretrpeli su dva poraza u prve dve utakmice i nisu uspeli da postignu gol. U nedelju ih je Aston Vila ponizila sa 4:0 a lako je mogla da postigne još dva-tri gola. Prethodno minimalnu pobedu nad karamelama ostvario je Fulam.

Everton kao i cele prošle sezone ima problema u napadu. Sa 34 postignuta gola, imali su drugi najgori napad u ligi. Ali, Everton se muči u defanzivi za šta je "najzaslužniji" štoperski par Tarkovski-Kin. Ovaj prvi bio je prošle godine jedini igrač u polju, ne računajući golmane, koji je odigrao svih 38 utakmica kao starter što se po igrama koje je pružao teško može opravdati.

Everton će do kraja prelaznog roka morati da osveži tim koji nema dovoljnu dubinu za seriju utakmica kakva ga očekuje u narednih deset dana do reprezentativne pauze (Vulvs, Donkaser, Šefild junajted). U suprotnom ,karamelama se smeši selidba u niži razred, gde su od nastanka igre zvane fudbal boravili samo četiri sezone, 1930/31 i od 1951/52 do 53/54.

Vulvsi su sezonu otvorili nepravednim porazom od Mančester junajteda u utakmicii u kojoj su bili daleko bolji rival, ali su nesrećno izgubili. Iako krajnji rezultat utakmice drugog kola protiv Brajtona (1:4) ne govori tako, može se reći da su vukovi i iz ovog meča mogli da izvuku više. Neshvatnjiv početak drugog poluvremena, kada su za osam minuta primili tri gola uzrokovao je ovaj poraz od galebova koji je vukove poslao na dno tabele Premijer lige.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024