CRVENA ZVEZDA MELJE SVE PRED SOBOM! Nova žrtva čete Baraka Bahara je Napredak

V.M.

06. 08. 2023. u 12:15 >> 12:15

ŠAMPION Srbije će od 16:55 na stadionu ''Rajko Mitić'' dočekati goste iz Kruševca.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА МЕЉЕ СВЕ ПРЕД СОБОМ! Нова жртва чете Барака Бахара је Напредак

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica je trebala biti odigrana juče, ali je zbog najavljenog neveremena odložena za danas, ipak to ne bi trebalo da smeta Zvezdi koja pred sobom ima relativno lak zadatak.

''Crveno-beli'' su na startu prvenstva pokzalali da su i ove sezone glavni kandidati za osvajanje rekordne sedme titule u nizu. Na ''Marakanu'' je gostovala Vojvodina koja je odmara prvotimce za evropski meč sa APOEL-om (ipak poražena), a Zvezda je to maksimalni iskoristila trijumfom od 5:0. Najviše se istakao novopečeni napadač Kraso koji je dva puta tresao mrežu ''stare dame''.

Pre tog trijumfa, Zvezda je na na prijateljskim utakmicama igrala fantastičan fudbal i upisala su impreisvnih sedam pobeda na isto toliko odigranih utakmica uz dominantnu gol-razliku, 19:2.

Najubedljivija je bila ona nad Fiorentinom, koju je aktuelni srspki šampion na generalnoj probi dominantno savladao rezultatom 5:0, a fascinantno je da je na tom susretu Zvezda svih pet pogodaka postigla u uvodnih 26 minuta.

Barak Bahar je napravio pravu revoluciju od kada je prezuzeo tim, njegova četa igra veoma ofanzivno, stalno pritiska protivnika i deluje da su se pojačanja poput Olajinke, Krasoa i Glazera potpuno uklopila u filozofiju izraeslkog stručnjaka.

Što se tiče gosta on je u novu sezonu ušao sa dosta izmenjenim sastavom i to se videlo na otvaranju prvenstva kada je pod ''Bagdalom'' bolji od njega bio novopečeni prvoligaš, Železničar (0:1).

Kruševljane ovog leta ne samo da je napustilo više od pola sastava, već su mnogi od njih bili i te kako važni za Napretkovu igru. Među njima su bili uvek pouzdani čuvar mreže Nemanja Petrić, kapiten Kerkez, majstor za prekide Nemanja Krstić, kao i najbolji strelci Bastajić i Šarić.

Pod ''Bagdalom'' će pokušati da ih odmene novoprdošlice poput Vladimira Bajića, Siniše Babića, Branislava Tomića, Slobodana Stanojlovića ali sigurno je da će treneru Dejanu Perišiću biti potrebno dosta vremena da to ukomponuje.

Zvezda je prošle sezone savladala Napredak sa 1:0 na svom terenu, a mi verujemo da će ovoga puta biti dosta ubedljivija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3-6 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave