VELIKAN DOŽIVEO SRAMAN PORAZ U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU ŠAMPIONA! ''Zeleni'' traže izlaz iz krize

V.M.

27. 07. 2023. u 10:00

VEČERAS od 19 časova u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Ferencvaroš će dočekati Šamrok.

ВЕЛИКАН ДОЖИВЕО СРАМАН ПОРАЗ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Зелени траже излаз из кризе

FOTO: FK Crvena zvezda

Oba tima su veoma loše započeli svoju evropsku odiseju i eliminisani su na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ferencvaroš je na iznenađenje svih doživeo šokantan poraz od Klaksvika (0:0, 0:3) i tražiće izlaz iz krize na večerašnjem susretu, dok je sa druge strane od Šamroka bolji bio prvak Islanda, Brejdablik (0:1, 1:2).

Domaćinu prvenstvo još nije počelo i to se ogleda u igrama ekipe koja i dalje nije fizički spremna i tu se može naći jedan od razloga za šokantnu eliminaciju.

Stanislav Čerčesov je smenjen sa mesta menadžera sledećeg jutra, što dovoljno govori o tome kako je to katastrofalan rezultat za ''zelene''.

Ferencvaroš je nastupao u grupnoj fazi UEFA takmičenja u svakoj od poslednje četiri sezone i sada mora da prođe kroz tri kola kvalifikacije kako bi se plasirao u Ligu konferencija.

Prvak Mađarske je pre pomenutog dvomeča odradio pripreme na kojima je pružao promenljive partije, ostvari je dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao tri remija.

Što se tiče gosta on je bio u podređenom položaju protiv Islanđana koji su zalsuženo prošli dalje.

Za razliku od svog rivala, Šamroku je prvenstvo već uveliko počelo i nakon 25 odigranih kola nalazi se na prvom mestu sa četiri poena prednosti u odnosu na Sent Patriks.

Roversi su stigli do grupne faze ovog takmičenja pre 12 meseci, što je bio njihov prvi grupni nastup u evropskom takmičenju nakon deset godina, ali tim Stivena Bredlija dolazi u Mađarsku kao veliki autsajder. 

Ovi rivali su se prošle godine susreli u plej-ofu za Ligu Evrope i tada je Ferencvaroš ubedljvio slavio ukupnim rezultatom 4:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)