MOGU LI FARANI DO JOŠ JEDNOG IZNENAĐENJA? Pokorili su Mađarsku, sada su na redu nordijske komšije

O. M.

26. 07. 2023. u 14:23 >> 14:24

U okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona od 20.45 u Klaksviku, istoimeni tim dočekuje šampiona Švedske, Heken.

МОГУ ЛИ ФАРАНИ ДО ЈОШ ЈЕДНОГ ИЗНЕНАЂЕЊА? Покорили су Мађарску, сада су на реду нордијске комшије

Foto Profimedia

Klaksvik je prošle srede čitavu fudbalsku javnost i brojne kladioce ostavio bez teksta kada je u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisao Ferencvaroš u Budimpešti, savladavši ih ubedljivo 3:0 posle remija bez golova u prvoj utakmici.

Aktuelni šampion Farskih Ostrva ovim podvigom je svima jasno stavio do znanja da neće biti laka prepreka onome ko se nađe na drugoj strani, pa makar to bio i švedski Heken. Da je Klaksvik u odličnoj formi svedoče i rezultati u domaćem šampionatu, gde su u dosadašnjih 16 odigranih kola ostvarili isto toliko pobeda i sa maksimalnih 48 bodova su ubedljiv lider na tabeli.

S druge strane, Heken je u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona pobedio TNS sa 3:1, a u revanšu samo potvrdio nadmoć nad Velšanima pobedom od 2:0. Uprkos tome što su svoj poslednji meč u Alsvenskan ligi završili iznenađujućim porazom od Varne sa 1:0 i povećali zaostatak za prvoplasiranim Elfsborgom na četiri boda, Heken ostaje veliki favorit u ovom okršaju sa Klaksvikom. Tim Per-Matijasa Hoga igra dobro ove sezone, mada većinu bodova osvajaju kod kuće. Na poslednjih sedam gostovanja u svim takmičenjima ostvarili su tri pobede.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1.80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)