OVO BI PROŠLE SEZONE BIO PREMIJERLIGAŠKI DUEL: ''Pevci'' i ''lisice'' međusobno poslovali ovog leta

V.M.

23. 07. 2023. u 09:35

U prijateljskoj utakmici od 12 časova u Bangkoku, koplja će ukrstiti Totenhem i Lester.

ОВО БИ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ БИО ПРЕМИЈЕРЛИГАШКИ ДУЕЛ: Певци и лисице међусобно пословали овог лета

EPA

Oba tima su imali dosta razočaravajuće sezone. Totenhem je zauzeo osmo mesto i prvi put nakon 13 godina neće nastupati u Evropi, dok je Lester na iznenađenje svih ispao iz Premijer lige i očekuje ga igranje u Čempionšipu.

Osovina tima ''lisica'' je polako počela da se raspada, najbolji igrač ekipe Džejms Medison je pojačao upravo Totenhem, uz njega klub je napustio Juri Tilemans (Aston vila), a očekuje se da to uskoro učine Timoti Kastanj i Harvi Barns koji je na korak od pridruživanja Njukaslu.

Jedno od retkih pojačanja Lestera su Konor Koudi i Hari Vinks koji je u transferu vrednom 11,5 miliona došao iz redova današnjeg rivala ''lisica''.

Totenhem je sa velikim očekivanjima ušao u prošlu sezonu, ali nije ispunio očekivanja. Klub je napustio Antonio Konte, a na mesto trenera doveden je bivši menadžer Seltika, Endži Postekoglu.

Glavni problem za Australijanca je status Harija Kejna, engleski kapiten očigledno želi da napusti klub, ima dogovorene uslove sa Bajernom, ali Nemci ne žele da plate koliko Totenhem traži (100 miliona evra) jer ima još godinu dana ugovora i biće interesantno videti da li će najbolji strelac u istoriji Totenhema pojačati Bavarce.

Što se tiče same forme, Lester je na dve prirpemne utakmice savladao Nortempton (1:0) i Leuven (4:2), a Totenhem je odigrao jedan meč i u goleadi je poražen od Vest Hema (2:3).

Novi trener ''pevaca'' forsira otvoren, napadački fudbal što se i videlo u duelu sa Vest Hemom i verujemo da će danas biti pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&||1+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)