FIKS SA DALEKOG ISTOKA: Domaćin pobedom može do prvog mesta

V.M.

16. 07. 2023. u 08:30

U okviru 21. kola Džej lige, Visel Kobe će dočekati Sagan Tosu.

ФИКС СА ДАЛЕКОГ ИСТОКА: Домаћин победом може до првог места

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Domaćin igra veoma dobro ove sezone i danas ima priliku da se nakon dugo vremena popne na tron lige. Trenutno je drugi na tabeli i zaostaje tri boda za vodećom Jokohamom koja je odigrala dva meča od njega. S ozbzirom da je gol-razlika na strani Visela, trijumf bi značio prelazak na prvo mesto.

Popularne ''krave'' su skoro ostale bez jednog od najboljih igrača u 21. veku, Andresa Inijeste, ali nisu dozovolile da ih to poremeti i nalaze se u solidnoj formi, osvojili su deset bodova u poslednjih pet kola. Proteklog vikenda su sa 1:0 savladali Albireks, dok su preko nedelje sa 5:2 u kupu porazili Ivatu, te ovu utakmicu dočekuju u dosta dobroj atmosferi.

Što se tiče gosta, on se nalazi na sredini tabele i zauzima deveto mesto sa 29 sakuljenih bodova. Igra po principu ''toplo-hladno'' i u dosadašnjem toku prvenstva je ostvario osam pobeda uz pet remija i sedam poraza. 

Nalazi se u istoj formi kao i njegov današnji rival, na poslednjih pet utakmica osvojio je deset bodova i pre sedam dana je bio bolji od Serezo Osake (2:1).

Visel Kobe dominira u međusobnim duelima i četiri puta uzastopno je savladao Sagan Tosu, a mi verujemo da će danas upisati i petu ''recku''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)