''EGIPATSKU ARGENTINU'' SAMO POBEDA ODRŽAVA U PREMIJER LIGI: Domaćin je odavno prežaljen

V.M.

14. 07. 2023. u 11:05

U poslednjem kolu egipatskog prvenstva Haras El Hodud će dočekati Gazl El Mahalu.

ЕГИПАТСКУ АРГЕНТИНУ САМО ПОБЕДА ОДРЖАВА У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Домаћин је одавно прежаљен

Foto Profimedia

Domaćin je odavno već prežaljen i zacementiran je za dno tabele. Odigrao je mizernu sezonu, sakupio je samo 21 bod do sada i iduće sezone će nastupati u nižem rangu.

Dovoljno o katastrofalnoj sezoni Harasa govori podatak da je ostvario samo četiri pobede uz najgoru gol-razliku u ligi, 18:43.

Što se tiče gosta, on će danas morati da igra na pobedu. Trenutno je 16. na tabeli i ima isto kao sedamnaestoplasirana El Dahleja, dok mu petanestoplasirani Asvan beži samo bod. Ta dva tima će jedan protiv drugog u poslednjem kolu, a današnjem gostu bi tu sve odgovaralo sem pobede Asvana koja bi automatski značila njegovo ispadanje u drugi rang.

''Egipatska Argentina'' se nalazi u veoma lošoj formi, pokupila je samo dva boda na posledinjh pet utakmica, a proteklog vikenda je imala priliku da pobegne iz zone ispadanja ali je remizirala sa Nacionalnom bankom Egipta (0:0).

Ovo će biti treći međusobni susret današnjih rivala u tekućoj sezoni i na oba susreta je Haras slavio, 2:1 u ligi i 3:2 u kupu.

Verujemo da je vreme za osvetu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)