KOMŠIJE KREĆU: ''Orlovi'' bi sva tri boda na otvaranju prvenstva

V.M.

14. 07. 2023. u 08:36

U prvoj utakmici nove sezone bugarske Parva lige, Pirin iz Blagoevgrada će dočekati Beroe.

КОМШИЈЕ КРЕЋУ: Орлови би сва три бода на отварању првенства

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle sezonu završio na 11. mestu na tabeli, dobrim igrama u završnici prvenstva je obezbedio opstanak i pokušaće da te nastupe prenese u novu sezonu i približi se gornjem domu.

Pirin je solidno nastupao na pripremama, odigrao je četiri utakmice u kojima je upisao dve pobede i isto toliko poraza. Savladao je Belasice (4:1) i Marek (3:1), dok su bolji od njega bili Levski iz Sofije (1:2) i Arda (0:1).

Sa druge strane, Hebar je prošle godine vodio velike bitke za opstanak koji je obezbedio preko plej-ofa u kojem je bio bolji od Svogea rezultatom 1:0.

Za razliku od svog današnjeg rivala, ''zeleni'' su na pripremama odigrali tri susreta. Prvo su remizirali sa Dobrudžom (1:1), nakon toga su slavili nad Černomorec Burgas (3:1), dok je u generalnoj probi bolji od njih bio Etar (1:2)

Što se tiče međusobnih duela, prošle sezone su sastajali tri puta. U dva navrata su viđene podele bodova (0:0,1:1), dok je na svom terenu trijumf upisao Beroe (1:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)