BIVŠI VELIKI TALENAT PARTIZANA DOČEKUJE SARAJEVO: Mogu li ''bordo-beli'' osigurati dobar rezultat pred revanš u Bosni?

V.M.

13. 07. 2023. u 11:19 >> 11:19

U okviru kvalifikacija za Ligu konferenecija gledaćemo obračun između Torpeda iz Kutaisija i Sarajeva.

БИВШИ ВЕЛИКИ ТАЛЕНАТ ПАРТИЗАНА ДОЧЕКУЈЕ САРАЈЕВО: Могу ли бордо-бели осигурати добар резултат пред реванш у Босни?

Foto: Profimedia

Domaćinu je liga već uveliko počela i nakon 19 odigranih kola Torpedo zauzima šesto u Eronvuli ligi. Bio je u lošoj formi tokom maja kada je vezao tri uzastopna poraza, ali od tada je podigao nivo igre i uz remi sa liderom Dinamom Batumijem ostvario je trijumf nad Dila Gorijem pogotkom Kukijanidzea.

''Crno-beli'' su najskorije mečeve imali pre desetak dana kada su nastupali u Superkupu Gruzije. U polufinalu su nakon lošijeg izvođenja penala ispali od Dinama iz Batumija, ali je u borbi za treće mesto sreća bila na njihovoj strani prilikom izvođenja jedanaesteraca protiv Dila Gorija.

Redove domaćeg tima je skoro pojačao bivši veliki talenat Partizanove škole fudbala Nikola Ninković. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je do skoro nastupao za Borac iz Banjaluke, a sada će karijeru nastaviti na istoku Evrope.

Torpedu će ovo biti prvi nastup u Ligi konferencija, dok će gostima iz Bosne i Hercegovine ovo biti drugi put da se takmiče u kvalifikacijama za treće najkvalitetnije evropsko takmičenje.

Sarajevo je bilo učesnik prve Lige konferencija u sezoni 2021/2022, ali je odmah poraženo u prvom kolu kvalifikacija. Bolji od ''bordo-belih'' bio je predstavnik iz Andore, Milsami, koji je u teškom dvomeču slavio ukupnim rezultatom 1:0.

Gost je prošle sezone zauzeo četvrto mesto u bosanskoj Premijer ligi i uz Borac iz Banjaluke i Željezničar predstavljaće Bosnu u trećem izdanju Lige konferencija.

Sarajevo je rano krenulo u pripreme za novu sezonu i pruža odlične partije u prijateljskim utakmicama. Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine je odigrao četiri susreta i u četiri je upisao pobedu. Ono što je još imresivnije je da je postigao čak 11 golova na tim utakmicama i sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Očekujemo da vidimo jedan ujednačen meč u kojem verujemo da se nijedna ekipa neće zaletati i zbog toga predlažemo igru sa malo pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!