''ŽUTA HORDA'' SE VRAĆA NA POBEDNIČKE STAZE: Domaćin igra po principu ''toplo-hladno''

V.M.

09. 07. 2023. u 11:20

U utakmici 13. kola norveške elite gledaćemo obračun Oda i Bode Glimta.

ЖУТА ХОРДА СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКЕ СТАЗЕ: Домаћин игра по принципу топло-хладно

Foto Profimedia

Domaćin pruža promenljive partije tokom čitave sezone i trenutno je deveti na tabeli sa 16 osvojenih bodova, duplo manje od svog današnjeg rivala. Krajem juna Od je uhvatio zalet sa dve vezane pobede protiv Moldea (1:0) i Ham Kama (1:0), ali je taj niz prekinut porazom od Haugesunda pre sedam dana (1:2).

''Crno-beli'' su jedna od najogorih napadačkih ekipa u ligi sa samo deset postignutih pogodaka.

Sa druge strane, nakon fantastičnog otvaranja prvenstva Bode Glimt je u poslednja dva kola kiksirao. Prvo je izgubio od Stromgosdeta (0:2), a nakon toga je u velikom derbiju remizirao sa akutelnim šampionom Moldeom (2:2).

Ipak, i pored toga ''žuta horda'' je i dalje prva na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Viking i trećeplasirani Tromzo koji je odigrao meč manje od lidera.

Za razliku od svog rivala, Bode nema problema sa postizanjem golova, tresao je mrežu rivala čak 34 puta do sada i najefikasniji je tim u ligi.

Ovo će današnjim suparnicima biti drugi međusobni duel u tekućoj sezoni, na prvom je slavio Bode Glimt sa 2:0, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!