DOMAĆIN IGRA PO PRINCIPU "TOPLO-HLADNO": Gosti su u odličnoj formi

O. M.

26. 06. 2023. u 08:53

DANDALK dočekuje Sent Patrik u jednom od dva derbija 25. kola irske Premijer divizije. Meč je na programu ovog ponedeljka od 20.45 na stadionu Orijel park.

ДОМАЋИН ИГРА ПО ПРИНЦИПУ ТОПЛО-ХЛАДНО: Гости су у одличној форми

Profimedia

"Beli" su peti na tabeli sa 35 bodova, dok su "supersvesi" treći sa 38. Imeđu njih je Bohemijans koji ima 35 kao Dandalk, ali meč manje od današnjih rivala. 

Dandalk ove sezone igra po sistemu "toplo-hladno", a sada je nanizao tri pobede. Poslednju je ostvario pre tri dana na gostovanju Drogedi, bilo je 2:1. Pre ove mini-serije pobeda "beli" su imali niz od četiri utakmice bez trijumfa, pre toga četiri pobede, a pre toga pet mečeva bez slavlja i tako cele sezone.

Sent Patriks je u sjajnoj formi, pobedio je sedam od devet poslednjih utakmica u Premijer diviziji. Ta dva poraza doživeli su od lidera Šamroka i od Drogede. U poslednjih deset kola samo je Šamrok osvojio više bodova od čete Džona Dolija koji je od maja zvanično preuzeo dužnost trenera.

Kad su se ove dve ekipe sastale pre tačno mesec dana u Dablinu, bilo je 2:1 za "svece", ali je u prvom susretu u Dandoku bilo čak 5:0 za "bele".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona