DERBI ZAČELJA U IRSKOJ: "Studenti" bez boda dva meseca

O. M.

23. 06. 2023. u 12:02

NAJLOŠIJI tim Premijer divizije UCD Dablin dočekuje ekipu Slajgo roversa u 21. kolu irskog šampionata.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У ИРСКОЈ: Студенти без бода два месеца

Profimedia

Najprostije rečeno, Dablin ove sezone igra katastrofalno. Ostvario je samo jednu pobedu u dosadašnjem toku takmičenja i osvojio mizernih šest bodova. "Studenti" se trenutno nalaze u negativnoj seriji od osam uzastopnih poraza. Poslednji bod osvojili su krajem aprila u remiju sa Bohemijanom, nešto pre toga i jedinu pobedu i to nad Korkom koji je tim porazom započeo svoj niz od šest uzastopnih. 

Slajgo je na iznenađenje mnogih u borbi za opstanak, jer je reč o ekipi koja već godinama igra važnu ulogu i češće sezonu završi na pozicijaama koje vode u evrokupove nego što su u sredini tabele. 

U prošlom kolu Slajgo je gostovao u Šelburnu i osvojio bod. Ovo je ekipa za koju nema razlike da li igra kod kuće ili na strani, na svom terenu osvojili su samo bod više nego u gostima. Poslednju pobedu Slajgo je ostvario krajem maja protiv Derija kada je bilo 1:0

UCD i Slajgo sastali su se već u februaru ove godine u Dablinu. Iako su studenti vodili sa 1:0 i 2:1, Roversi su preokretom stigli do sva tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota (1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori