HOLAND I DRUGOVI HVATAJU POSLEDNJI VOZ: Kipar ne bi trebalo da predstavlja problem Norveškoj

O. M.

20. 06. 2023. u 11:42

NORVEŠKA i Kipar sastaju se u četvrtom kolu A grupe kvalifikacija za Euro 2024. godine.

ХОЛАНД И ДРУГОВИ ХВАТАЈУ ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Кипар не би требало да представља проблем Норвешкој

FOTO: AP

Ove dve ekipe nalaze se na začelju tabele. Domaćin ima samo jedan bod iz tri utakmice, a gost je bez bodova iz dve utakmice.

Norveška u svojim redovima ima najboljeg napadača sveta Erlinga Holanda, dok je kapiten podmlađenog tima nekada najveći talenat svetskog fudbala Martin Edegor, ali "vikinzi" ne igraju ni blizu onoga što se očekuje od ekipe koju predvode ovakva dva asa. Nije uspela selekcija sa severa Evrope da se plasira ni na mundijal u Katar ni u A diviziju Lige nacija, a već pomenuti start u kvalifikacijama je samo dodatno šokirao navijače.

U subotu su na svom terenu izgubili od Škotske sa 2:1, iako su imali prednost do 87. minuta, kada su gosti uspeli da naprave totalni preokret u samoj završnici meča, zahvaljujući golu i asistenciji napadača Kvins park rendžersa Lindona Dajksa.

Sve osim ubedljive pobede protiv najslabije reprezentacije u grupi bilo bi veliko iznenađenje i označilo bi verovatan kraj nadanja Norvežana da mogu na finalni turnir Euro 2024.

Standardni desni bek selekcije neće biti u konkurenciji za tim zbog povrede.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&0-3 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)