"BELI LAVOVI" SE NE PREDAJU: Titula je možda nedostižna, ali ostaje borba za Azijsku ligu šampiona

O. M.

18. 05. 2023. u 09:23

AL ŠABAB dočekuje ekipu Al Vehde u 27. kolu saudijske Pro lige.

БЕЛИ ЛАВОВИ СЕ НЕ ПРЕДАЈУ: Титула је можда недостижна, али остаје борба за Азијску лигу шампиона

Profimedia

Domaći se nadaju da će se pobedom vratiti u borbu za titulu ili bar drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona Azije, dok se gosti očajnički bore za opstanak.

Šabab je u prethodnom kolu neočekivano izgubio na gostovanju Etifaku i činilo se tada da su šampionske ambicije ugasle za ekipu koja je početkom sezone držala prvo mesto. Ali one su ponovo počele da tinjaju u sredu, kada je lider Itihad odigrao nerešeno sa Hilalom. 

Taj remi je, doduše, više odgovarao Ronaldovom Nasru koji je sada samo tri boda iza Itihada, ali "beli lavovi" ne odustaju od svojih ambicija. Šabab je, inače, žargonski rečeno, "razbio" Etifak. Domaći tim postigao je gol u 17. minutu i onda "parkirao autobus". Uprkos ogromnoj dominaciji, posedu lopte od 72 odsto i čak 24 udarca u okvir, lopta nije htela u mrežu.

Vehda ulazi u ovaj meč posle pobede od 2:1 u gostima nad Adalahom i poraza na penale u finalu Kupa kralja od Hilala. Trenutno je 13. na tabeli sa 26 bodova, dva više od zone ispadanja.

U prvom delu sezone, Vehda je kao domaćin savladala Šababa sa 2:1. Vehda je ove sezone u gostima postigla samo osam golova, dok je Šabab kod kuće primio samo šest.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: NG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)