NAJEZDA "ŠKORPIONA" NA GLAVNI GRAD: Borba za opstanak još nije gotova

O. M.

17. 05. 2023. u 12:05

ANKARAGUDžU dočekuje Antalijaspor u 34. kolu turske Superlige. Meč se igra na stadionu ''Erjaman'' u Ankari od 19 časova.

НАЈЕЗДА ШКОРПИОНА НА ГЛАВНИ ГРАД: Борба за опстанак још није готова

Profimedia

Ove dve ekipe deli jedna pozicija na tabeli Superlige i jedan bod. Antalija je 13. sa 36 poena, a Ankaragudžu 14. sa 35. Na pet kola pre kraja imaju sedam, odnosno osam bodova prednosti u odnosu na Giresunspor koji je u zoni ispadanja, što znači da bi pobednik ovog susreta praktično obezbedio opstanak.

Antalija je u prethodnoj rundi na svom terenu izgubila od Bešiktaša sa 3:1, dok je Ankaragudžu poražen sa 2:0 na gostovanju sada već bivšem šampionu Trabzonu koji je tim trijumfom prekinuo niz od sedam mečeva bez pobede.

Ankaragudžu je pobedio sa 2:0 u prvom susretu ovih ekipa odigranom u decembru na stadionu ''Korendon'' u Antaliji.

Iako je Ankara vezala dva poraza, oba su došla na gostovanjima, dok je ekipa iz glavnog grada turske u poslednje vreme značajno popravila igru na svom terenu gde je vezala pet mečeva bez poraza. S druge strane, Antalija je pobedila na svom poslednjem gostovanju u ligi, krajem aprila protiv Karagumruka, čime su "škorpioni" prekinuli niz od devet utakmica bez trijumfa na strani.

Nekadašnji junior Crvene zvezde Uroš Radaković neće moći da pomogne svojim drugovima iz Ankaragudžua na ovom meču zbog povrede kolena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2-6 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)