''GAZDE'' SLABU SEZONU ŽELE DA SPASU OSVAJANJEM TROFEJA: Četa hrvatskog stručnjaka nije bez šanse

V.M.

17. 05. 2023. u 10:25

U prvoj utakmici polufinala Liga kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Ain će dočekati ekipu Al Nasra od 17.35.

ГАЗДЕ СЛАБУ СЕЗОНУ ЖЕЛЕ ДА СПАСУ ОСВАЈАЊЕМ ТРОФЕЈА: Чета хрватског стручњака није без шансе

Profimedia

Domaćin je razočarao igrama u prvom delu sezone i iako ih je popravio u nastavku, to nije bilo dovoljno da se odbrani tron prvaka države koji je preuzeo Al Ahli Dubai. Četa Sergeja Rebrova je podbacila i u Prezident kupu gde je nakon slabijeg izvođenja penala u finalu izgubila od Al Šarjaha.

Jedina nada za trofej ostao je Liga kup. U dosadašnjem toku takmičenja Al Ain je izbacio Al Vahdu zbog postignutog gola u gostima (0:0, 1:1). ''Gazde'' se nalaze u seriji od dve vezane pobede i danas će pokušati da upišu het-trik.

Sa druge strane, Al Nasr je prvenstvo završio na devetom mestu sa 27 osvojenih bodova, u poslednjem kolu savladao je Al Šarjah sa 1:0 i u dobroj atmosferi dočekuje današnji meč.

Za razliku od svog protivnika, izabranici Gorana Tomića su takmičenje u Liga kupu započeli u osmini finala, prvo su savladali Al Bateh (2:0,1:2), a nakon toga i Al Dafru (3:0, 2:1).

Ovo će današnjim rivalima biti treći međusobni susret u tekućoj sezoni. Oba tima su zabeležila po pobedu (Al Ain 3:1, Al Nasr 1:0).

Danas verujemo da će bogata četa ukrajinskog stručnjaka upisati pobedu i napraviti bitan korak ka plasmanu u finale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)