"ORLOVI" BEZ POBEDE OD REPREZENTATIVNE PAUZE: Valvajku bodovi neophodni u trci za plej-of

O. M.

19. 04. 2023. u 12:25

RKC VALVAJK gostuje Go Ahed iglsima u zaostaloj utakmici 25. kola holandske Eredivizije.

ОРЛОВИ БЕЗ ПОБЕДЕ ОД РЕПРЕЗЕНТАТИВНЕ ПАУЗЕ: Валвајку бодови неопходни у трци за плеј-оф

Profimedia

"Žuto-plavi" su sa 38 bodova osmi na tabeli, a to je pozicija koja ih vodi u plej-of za plasman u Ligu konferencija. Go Ahed iglsi su 12, sa 30 bodova, pet više od Emena koji je 16. na tabeli i strepi od igranja baraža za ostanak u Ligi.

"Orlovi" su vezali dva poraza na gostovanjima, od Eksleziora 1:2 u prošlom kolu i od Viteza 0:2, nedelju dana ranije. Gol protiv Eksleziora bio je prvi za ekipu iz Deventera posle povratka klupskog fudbala sa reprezentativne pauze sredinom marta, a postigao ga je najbolji strelac tima Vilum Vilumson, koji zbog povrede nije igrao na prethodna dva meča.

RKC je pre četiri dana na svom terenu savladao Groningen sa 2:1. Oba gola postigao je Mihil Kramer, najbolji strelac "žuto-plavih" sa deset golova ove sezone.

Valvajk je pobedio u međusobnom susretu u prvom delu sezone sa 3:1.  Golove su postigli Seuntjens, Kramer i Oukili, dok je za goste pogodio Fontan.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja