VLAHOVIĆ IMA PODRŠKU KLUBA U TEŠKIM VREMENIMA: Goleada je redovna pojava kada igraju ove ekipe

V.M.

16. 04. 2023. u 14:33 >> 14:33

''NEROVERDI'' dočekuje ''bjankonere'' od 18 časova u utakmici 30. kola Serije A.

ВЛАХОВИЋ ИМА ПОДРШКУ КЛУБА У ТЕШКИМ ВРЕМЕНИМА: Голеада је редовна појава када играју ове екипе

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin igra veoma dobro u drugom delu sezone, na poslednjih deset utakmica je osvojio čak 20 bodova i očekuje ga mirna završnica prvenstva sa 12. pozicije na tabeli. Juventus je prošlog vikenda u derbiju kola poražen od strane Lacija i tako je znatno smanjio svoje šanse da se nađe u Ligi šampiona preko Serije A, ali zato ima veoma dobru priliku da to učini preko Lige Evrope u kojoj se slavio u prvoj utakmici četvrtifnala protiv Sportinga.

Sasuolo je prošle nedelje vodio tokom većeg dela meča protiv Verone, ali dogodilo mu se ''pomračenje uma'' u poslednjih deset minuta i na kraju je poražen rezultatom 2:1. Tim neuspehom je prekinuo sjajan niz od pet ligaških utakmica bez poraza (četiri pobede i remi).

Izabranici Alesija Dionizija su u drugoj polusezoni zaigrali svoj prepoznatljivi lepršavi fudbal, postigli su 19 pogodaka na poslednjih deset utakmica i samo je Napoli u tom periodu više puta tresao mrežu (20).

Juve je preko nedelje ostvario jako bitnu pobedu protiv Sprotinga, jedini gol na utakmici postigao je Gati. Nakon odličnog centaršuta Di Marije, Vlahović je glavom šutirao ka golu ali je Koates sa linije intervenisao, ipak lopta se odbila do mladog štopera koji je zatresao mrežu za erupciju oduševljenja na ''Alijanc stadionu'.

Što se tiče prvenstva, ''stara dama'' je trenutno sedma na tabeli, početkom kola je zaostajala čak osam bodova za četvrtoplasiranim Milanom i teško da će uspeti da se plasira u Ligu šampiona preko prvenstva, tako da će Masimilijano Alegri fokus preneti na Ligu Evrope.

U poslednje vreme po medijima se sve više provlačila priča kako će Juventus prodati Vlahovića na leto zbog loše finansijske situacije, kao i njegove slabe forme, ali uprava kluba je demantovala to izjavivši kako je najksuplje pojačanje u istoriji kluba veoma bitan šraf u sadašnjosti i budućnosti kluba.

Dionizi će strepeti do poslednjeg minuta jer je pod upitnikom nastup najboljeg igrača kluba Domenika Berardija, dok sa druge strane neće biti Sandra, Kaja Žorža i verovatno Šćeznog koji se povredio protiv Sportinga.

Na poslednjih pet međuosbnih duela ovih timova palo je čak 16 golova, što je preko tri u proseku i večeras očekujemo novu goleadu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,99)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)