LEGENDA USPEVA NEMOGUĆE? ''Terijeri'' jure treći uzastopni trijumf u prvenstvu

V.M.

07. 04. 2023. u 11:12

VOTFORD će dočekati Hadersfild u okviru 40. kola drugog ranga engleskog fudbala.

ЛЕГЕНДА УСПЕВА НЕМОГУЋЕ? Теријери јуре трећи узастопни тријумф у првенству

Foto: Profimedia

Domaćin je maltene izgubio korak za ekipama koje se bore za plej-of jer zaostaje šest bodova za šestoplasiranim Blekburnom koji je odigrao meč manje od njega. Razlog za to je veoma slaba igra Votforda koji je ostvario samo jednu pobedu u poslednjih pet kola, a pored nje je doživeo dva poraza i odigrao isto toliko remija.

''Stršljenovi'' su se nadali da mogu do ekspresnog povratka u Premijer ligu, iz koje su ispali prošle sezone, ali nakon poraza od Lutona pre šest dana šanse da se to dogodi su veoma male i danas moraju da slave kako se ne bi sravnile sa nulom.

Sa druge strane, legendarni Nil Vornok čini nemoguće i danas ima priliku da izvuče svoje ''terijere'' iz zone ispadanja u kojoj se nalaze od avgusta. Hadersfild je u odličnoj formi i neporažen je na poslednje tri utakmice, nakon remija sa Noričem, usledile su dve važne pobede protiv Milvola i Midlzbroa koji se bore za plasman u elitu. Posebno je bila impresivna ta protiv Boroa, četa Nila Vornoka je gubila sa 0:1 na poluvremenu, ali u drugom delu igre su prikazali sjajan fudbal i slavili su sa 4:2.

Gost je trenutno 22. na tabeli sa 39 osvojenih bodova, isto ima Kardif koji je prvi tim iznad crte, dok mu jedan, odnosno dva poena beže Reding i Roteram.

Votford ima prednost u skorijoj istoriji međusobnih duela i slavio je na četiri od poslednjih pet susreta sa Hadersfildom koji je u tom periodu upisao jedan trijumf.

''Stršljenovi'' moraju da napadnu od prvog minuta i igraju napadački, a ako na to dodamo sjajne partije ''terijera'' u poslednje vreme, verujemo da će oba tima postići po gol.

NAŠ TIP: GG (2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna