KRUŠEVLJANI NE ODUSTAJU OD PLEJ-OFA: Lučanci su još bez pobede ovog proleća

O. M.

04. 04. 2023. u 11:20

FUDBALERI Napretka dočekuju lučansku Mladost u utakmici 29. kola srpskog fudbalskog šampionata, Mocartbet Super lige.

КРУШЕВЉАНИ НЕ ОДУСТАЈУ ОД ПЛЕЈ-ОФА: Лучанци су још без победе овог пролећа

FOTO: FK Crvena zvezda

Dva kola pre kraja regularnog dela prvenstva, Kruševljani su još u igri za plasman u plej-of, dok su Lučanci zakovani u donjoj polovini tabele i predstoji im grčevita borba za opstanak.

Napredak trenutno sa 30 bodova drži 10. mesto sa četiri boda manje od osmoplasiranog kragujevačkog Radničkog, dok ekipa Mladosti ima 21 bod i na 14. je mestu tabele Super lige Srbije.

Napredak u ovaj meč ulazi posle pobede u Lazarevcu, a šef stručnog štaba Dragan Perišić istakao je da je to bila najbolja predstava njegovih pulena otkako je on na klupi kruševačkog Superligaša.

Kruševljani su u poslednjih sedam kola zabeležili četiri pobede i dva neodlučna meča, uz samo jedan poraz i to baš od direktnog konkurenta za osmu poziciju, Radničkog iz Kragujevca.

Mladost je, poput Napretka, poslednju pobedu u šampionatu ostvarila protiv Kolubare ali to je bilo sredinom novembra prošle kalendarske godine. U prolećnom delu sezone, Lučanci su u devet kola osvojili samo tri boda, iz tri remija, dok su šest puta poraženi.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave