DA LI JE RADONJIĆ ZAVRŠIO SVOJE U TORINU? ''Bikovima'' na noge dolazi razigrana Bolonja

V.M.

06. 03. 2023. u 16:57 >> 16:57

TORINO dočekuje ''crveno-plave'' u poslednjoj utakmici 25. kola Serije A.

ДА ЛИ ЈЕ РАДОЊИЋ ЗАВРШИО СВОЈЕ У ТОРИНУ? Биковима на ноге долази разиграна Болоња

FOTO: EPA

Domaćin je upao u rezultatsku krizu koja je kulminirala u derbiju "Dela mole" protiv Juventusa kada je Torino dva puta imao prednost, ali je na kraju izgubio rezultatom 4:2. Bolonja je u fantastičnoj formi, Tijago Mota je naštelovao svoje izabranike koji su na poslednjih pet utakmica osvojili 12 bodova i danas će pokušati da nastave u istom ritmu.

Torino je u proteklih pet kola ostvario samo jednu pobedu uz dva remija i isto toliko poraza. Pao je na 11. mesto i polako gubi korak za ekipama koje se bore za mesta koja vode u Evropu iduće sezone. U gradskom derbiju protiv Juvea su nastupila sva tri srpska reprezentativca. Milinković-Savić i Ilić, koji je asistirao za drugi gol, po 90 minuta, dok je Nemanja Radonjić ušao u 60. minutu, ali ga je zbog slabog nastupa Ivan Jurić zamenio već u 75. minutu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije ispunio svoj zadatak kod prekida kada je Bremer postigao gol, što se nije svidelo hrvatskom stručnjaku, mediji pišu da je odnos između Radonjića i Jurića veoma loš i videćemo kakva budućnost u klubu očekuje rođenog Nišliju.

Bolonja je vezala dve pobede, a četiri puta je trijumfovala u poslednjih pet kola. Slavila je protiv Specije, Fiorentine i Sampdorije, a prošlog vikenda kao šlag na torti za te dobre nastupe porazila je Inter sa 1:0. Četa Tijaga Mote je osvojila 35 bodova i nalazi se na impresivnoj osmoj poziciji. Ta pobeda protiv Intera je bila deseta u sezoni za ''crveno-plave'' i Mota zaslužuje hvalospeve koje dobija po italijanskim medijima što je došao do te brojke nakon samo 24 odigrane utakmice.

Bolonja se takođe nalazi u seriji od tri uzastopne pobede u gostima i sa dosta samopouzdanja dolazi na ''Olimpijski stadion''.

Na duelu ovih timova u 13. kolu Torino je poveo pogotkom Saše Lukića, ali su u nastavku Orsolini i Poš doneli tri boda svom timu.

Jurić ne može da računa na Lazara, Rićija, Vijeiru, Vlašića i Zimu, dok je pod upitnikom nastup Pelegrija.

Sa druge strane, Mota nema većih problema sa izostancima i jedino mu na raspolaganju neće biti Banjolini koji i kada je zdrav retko dobija šansu.

Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu, od poslednjih pet susreta današnjih protivnika čak četiri puta su oba tima postizala gol i verujemo da će se to i večeras desiti.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)