EKIPA SRPSKOG REPREZENTATIVCA JE PODIGLA FORMU! ''Žuta podmornica'' ne može da prestane da tone

V.M.

27. 02. 2023. u 09:00

VILjAREAL dočekuje Hetafe u poslednjoj utakmici 23. kola Primere.

ЕКИПА СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ЈЕ ПОДИГЛА ФОРМУ! Жута подморница не може да престане да тоне

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Domaćin je u veoma lošem ritmu, nakon odlične igre početkom druge polusezone izgubio je poslednje četiri ligaške utakmice i potpuno je izgubio korak za samim vrhom tabele. Hetafe je počeo da igra dobar fudbal, neporažen je na prethodna tri susreta u Primeri i ima samo dva boda manje od Valjadolida koji je prvi tim iznad zone ispadanja.

Viljareal je ubedljivo poražen od Majorke prošle nedelje rezultatom 4:2 i tako je produžio svoju negativnu seriju. Trenutno je deseti na tabeli sa 31 osvojenim bodom i ima 11 poena manje od Atletika koji je četvrti, tako da se može reći da je maltene izgubio šanse da se plasira u Ligu šampiona naredne sezone. Izabranici Kikea Setjena danas imaju dobru priliku da prekinu crni niz pred svojim navijačima i tako se vrate u borbu za neko od mesta koje vodi u Evropu iduće sezone. ''Žuta podmornica'' takođe nastupa u Ligi konferencija, zauzela je prvo mesto u grupi ''C'' i igraće u osmini finala sa Anderlehtom.

Kike Sančez Flores je probudio svoju četu koja pobedom na današnjem meču može da pobegne iz zone ispadanja. Hetafe je u poslednja tri kola remizirao sa Atletikom i Rajom, a uz to je prošlog vikenda savladao direktnog rivala za opstanak, Valensiju, sa 1:0.  Protiv ''slepih miševa'' prve minute u 2023. godini za gosta upisao je srpski reprezentativac Nemanja Maksimović. ''Tamnoplavi'' su imali velikih problema sa realizacijom veći deo sezone, ali na poslednja tri susreta su postigli po gol i polako rešavaju taj problem.

Na poslednjih pet međusobnih duela prednost ima Viljareal sa četiri ostvarene pobede, a viđen je i remi koji su odigrali u trećem kolu ove sezone.

Domaćin će biti bez Kokelana, Trigerosa, Džeksona i Lo Selsa, dok su pod znakom pitanja nastupi Jorgensena i Morena.

Kike Sančez Flores nema problema sa izostancima i imaće čitav roster na raspolaganju.

Očekujemo jednu tvrdu utakmicu, Viljareal je u rezultatskoj krizi, dok Hetafe generalno voli sporiji tempo i predlažemo igru sa malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)