"CRNO-BELI" GASE POŽAR NAKON ISPADANJA IZ EVROPE: Šumadinci kao zagrevanje za "večiti derbi"

N.P.

27. 02. 2023. u 07:46 >> 07:47

EKIPA Partizana dočekuje Radnički 1923 u okviru 23. kola Super lige Srbije.

ЦРНО-БЕЛИ ГАСЕ ПОЖАР НАКОН ИСПАДАЊА ИЗ ЕВРОПЕ: Шумадинци као загревање за вечити дерби

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri iz Humske su na neslavan način završili svoje učešće u Evropi. Moldavski Šerif, koji je u revanš meč osmine finala Lige konferencije ušao sa minusom od jednog gola iz prve utakmice, uspeo je da postigne čak tri gola i izbaci srpskog vicešampiona iz najmlađeg takmičenja za klubove.

Vodeći gol za domaćina je postigao Kvinsi Menig i očekivalo se da crno-beli rutinski privedu meč kraju i proslave uspeh sa svojim navijačima, međutim, Partizan se do kraja prvog dela igrački potpuno raspao i primio dva gola. Prvo iz jedanaesterca koji je skrivio Siniša Saničanin, a realizovao Badolo, da bi Mohamed Diop sa još dva pogotka krajem prvog i početkom drugog poluvremena izbacio "crno-bele" iz Evrope.

Domaćin je nakon šokantnog poraza od Mladosti GAT pred svojim navijačima 4:0, uspeo da se vrati na pobednički kolosek u prvenstvu. U prošlom kolu "parni valjak" je pobedio u Subotici Spartak rezultatom 2:1. Nisu "crno-beli" bili ubedljivi protiv "golubova", ali su uspeli da im se revanširaju za poraz iz prvog dela sezone, slavili su golovima najboljeg strelca Super lige Rikarda Gomeša. Partizan je trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 49 bodova, čak 11 manje od aktuelnog šampiona Crvene zvezde.

Ekipa Radničkog ulazi u duel u jako lošoj formi. Kragujevčani su nakon dva uzastopna poraza u šampionatu od Voždovca 1:0, i Čukaričkog 3:2, uspeli da osvoje svoj prvi bod ovog proleća. Proteklog vikenda "crveni đavoli" su odigrali remi bez golova na "Čika Dači" protiv Javora iz Ivanjice. Puleni Dejana Joksimovića se nalaze na osmoj poziciji u nacionalnom šampionatu uz 26 prikupljenih bodova i sa gol-razlikom 20:21.

Najveći problem za tim iz Humske nakon ispadanja iz Evrope je ostavka šefa stručnog štaba Gordana Petrića. On je u dogovoru sa upravom kluba pristao da vodi ekipu do reprezentativne pauze. "Crno-beli" nemaju izbora u današnjem okršaju u Humskoj, pogotovo što ih u sledećem kolu čeka večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić".

Navijači su nezadovoljni i razočarani igrom svojih pulena u poslednje vreme. Kragujevčani su redovna mušterija "crno-belima". Šumadinci su izgubili svaki od poslednjih deset međusobnih duela. Partizan mora da gasi vatru i pred svojim "grobarima" u Humskoj je apsolutni favorit. Kvota na kec je jako mala i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,68) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna