''REDSI'' NOKAUTIRANI U LIGI ŠAMPIONA: Mogu li se vratiti na pobedničke staze u Premijer ligi?

V.M.

25. 02. 2023. u 18:24 >> 18:24

KRISTAL palas dočekuje Liverpul od 20:45 na ''Selhurst parku''.

РЕДСИ НОКАУТИРАНИ У ЛИГИ ШАМПИОНА: Могу ли се вратити на победничке стазе у Премијер лиги?

Foto: Tanjug

Domaćin igra slabo u poslednje vreme, ne gubi ali ni ne pobeđuje. Na posldenjih pet ligaških susreta odigrao je čak četiri remija i nada se da konačno može do trijumfa pred svojim navijačima. Liverpul je uhvatio zalet u Premijer ligi, vezao je dve pobede ali je preko nedelje doživeo težak poraz od Reala na ''Enfidlu'' u osmini finala Lige šampiona i videćemo kako će Klopovi izabranici reagovati na to.

Palas nema pobedu u 2023. godini! Poslednji trijumf ekipa iz  Londona ostvarila je krajem decembra kada je savladala Bornmut sa 0:2. ''Orlovi'' su trenutno 12 na tabeli i osvojili 26 poena do sada. U prošlom kolu podelili su bodove sa Brentfordom rezultatom 1:1. Četa Patrika Vijere se muči sa postizanjem golova ove sezone, Palas je zatresao mrežu protivnika 21 put i jedan je od gorih napada lige.

Liverpul se polako penje na tabeli, nakon serije veoma loših rezultata trijumfovao je protiv Evertona i Njukasla. Sada je osmi i zaostaje sedam bodova za četvrtoplasriranim Totenhemom koji je odigrao dva meča više od njega. Ono što raduje navijače jednog od najvećih klubova na svetu je to što je Darvin Nunjez počeo da daje golove. Skupoceni Urugvajac je postigao po gol na prethodne tri utakmice u svim takmičenjima i polako počinje da opravdava novac uložen u njega. ''Redsi'' su preko nedelje poraženi od strane Reala u Ligi šampiona. Iako su vodili sa 2:0 posle 20 minuta igre, Klopovi izabranici su se potpuno pogubili na terenu u ostatku meča i Madriđani su postigli čak pet vezanih golova i tako maltene popločali svoj put u četvrtfinale.

Na poslednja četiri susreta ovih timova viđene su tri pobede Liverpula uz jedan nerešen rezultat.

Vijera ima probleme sa povredama u ekipi i neće moći da računa na Zahu, Džonstona, Tomkinsa i Fergusona.

Gost će biti bez Artura, Dijaza i Tijaga, dok su pod znakom pitanja nastupi Konatea i Gomeza.

Očekujemo da Liverpul preuzme inicijativu na ovoj utakmici protiv desetkovanih ''galebova'' i ostvari novu pobedu kojom će se približiti samom vrhu tabele.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije