SIGURICA IZ KOMŠILUKA: Ludogorec nastavlja poteru za legendom Partizana

N.P.

19. 02. 2023. u 11:50

GIGANT iz Razgrada dočekuje Slaviju iz Sofije u okviru 20. kola bugarske Prve lige.

СИГУРИЦА ИЗ КОМШИЛУКА: Лудогорец наставља потеру за легендом Партизана

Profimedia

Aktuelni šampion je na premijeri prolećnog dela sezone pobedio u gostima Spartak iz Varne 2:1. Fudbaleri Ludogoreca su trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 46 bodova, četiri manje od lidera CSKA iz Sofije na čijoj klupi sedi legenda Partizana Saša Ilić.

Klub iz prestonice Bugarske je u prošlom kolu savladao na svom terenu Pirin iz Blagoevgrada rezultatom 2:0. To je ekipi Slavije 11 trijumf od početka šampionata. Gosti se nalaze na četvrtom mestu Prve lige uz 35 prikupljenih bodova.

Gigant iz Ragrada je savladao današnjeg rivala na minula tri međusobna duela. Tim Ludogoreca samo pobeda drži u trci za vodećim CSKA, kec je sigurica i predlažemo da ga obavezno pojačate golovima. 


NAŠ PREDLOG: 1&2-6 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)